Draadloze HiFi-hoofdtelefoon

  Draadloze HiFi-hoofdtelefoon

  Geweldige draadloze muziek

  De vrijheid om in uw hele huis van muziek te genieten. Dankzij de HiFi-geluidsreproductie biedt deze stereohoofdtelefoon het ultieme persoonlijke gebruiksgemak. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Draadloze HiFi-hoofdtelefoon

Oplaadstation, FM-transmissie SHC8525/05 Soortgelijke producten zoeken

Geweldige draadloze muziek

 • 3 standen voor een betere pasvorm en basprestaties

  Geniet van een comfortabele pasvorm en betere basprestaties dankzij de op drie manieren instelbare oorschelpen die als gegoten om uw oren passen.

 • De voorgevormde oorkussens bieden een comfortabele pasvorm

  Het ergonomische, driedimensionaal gevormde oorkussen verdeelt de belasting en zorgt zo voor een betere en meer comfortabele pasvorm.

 • Het hele oor wordt bedekt voor een optimale geluidskwaliteit

  De grote oorschelpen bedekken niet alleen uw hele oor voor een betere geluidskwaliteit, maar beschikken ook over voldoende ruimte voor een grotere driver die betere prestaties levert.

 • De luidspreker van 40 mm geeft geluid zonder vervorming

  De luidspreker van 40 mm is gemaakt van samengesteld mylar. Dit is een zeer gevoelig en krachtig bestanddeel dat geluid zonder hoorbare vervorming weergeeft.

 • Draadloze FM-transmissie biedt meer bewegingsvrijheid

  Met hoogfrequente draadloze FM-transmissie, die dwars door muren gaat, kunt u zelfs in een andere kamer naar uw muziek luisteren.

 • Keuze uit drie kanalen om interferentie te minimaliseren

  Omdat u kunt kiezen uit drie transmissiekanalen, bent u verzekerd van een goede geluidskwaliteit. U kunt namelijk altijd overschakelen naar het kanaal met de beste ontvangst.

 • In het docking station kunt u de ontvanger opbergen en opladen

  De handigste manier om uw ontvanger na gebruik op te bergen. Tegelijkertijd wordt de ontvanger opgeladen, zodat hij weer klaar is voor gebruik.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in