Bluetooth-headset

  Bluetooth-headset

  Duidelijke gesprekken met 2 microfoons met ruisonderdrukking

  Spraak en muziek met spraakmeldingen en spraakbesturing, ondersteuning voor meerdere apparaten Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Duidelijke gesprekken met 2 microfoons met ruisonderdrukking

 • Voldoet aan Bluetooth HSP/HFP - universeel

  Bluetooth is een technologie die kabels overbodig maakt. Bluetooth is een wereldwijde standaard, dus Bluetooth-apparaten van verschillende fabrikanten kunnen onderling worden gekoppeld door middel van gedeelde Bluetooth-profielen. HSP (Handset Profile) en HFP (Handsfree Profile) zijn de profielen die nodig zijn voor normaal gebruik van een Bluetooth-headset. Als uw mobiele telefoon compatibel is met HSP of HFP (zoals vrijwel elke telefoon met Bluetooth), werkt deze headset met de mobiele telefoon. De Bluetooth-naam en -logo's zijn eigendom van Bluetooth SiG, inc. Het gebruik van deze naam en logo's door Koninklijke Philips electronics N.V. is onder licentie.

 • Draadloos gespreksbeheer

  Beheer uw gesprek zonder uw mobiele telefoon te gebruiken. Hiertoe behoort het aannemen van een gesprek, het weigeren van een gesprek, Voice Dial en nummerherhaling. Uw mobiele telefoon moet spraakgestuurd kiezen en nummerherhaling wel ondersteunen.

 • Bluetooth®-stereo (compatibel met A2DP)

  Dit Philips-apparaat biedt volledige ondersteuning voor Bluetooth-stereo (A2DP). A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) is een technologie waardoor deze headset stereomuziek kan ontvangen vanaf iedere mobiele telefoon, PC, Bluetooth-adapter, MP3-speler, etc., die ondersteuning biedt voor A2DP.

 • Duidelijke gesprekken zonder echo

  Voer duidelijke gesprekken zonder echo dankzij de uiterst gevoelige microfoon en het akoestische ontwerp van de headset.

 • Ergonomisch oorhaakje

  De grootte van de ergonomische oorhaakjes kan in verschillende stappen worden aangepast zodat het oorhaakje goed op uw oor past. Hierdoor neemt niet alleen het comfort toe maar wordt ook een veilige bevestiging gegarandeerd. Bovendien kan het oorhaakje worden aangepast zodat het oorhaakje kan worden gedragen op het linker- en het rechteroor.

 • Draadloos handsfree praten met ingeschakelde Bluetooth

  Het gebruik van uw mobiele telefoon zonder een headset kan lastig en onveilig zijn. Op veel plaatsen is het ook verboden tijdens het rijden. Met bekabelde handsfree kits hebt u ook nog last van een kabel. Een Bluetooth-headset vervangt de kabel door een draadloze Bluetooth-verbinding met een kort bereik. Hierdoor hebt u uw handen vrij en wordt uw bewegingsvrijheid niet belemmerd door een kabel.Bluetooth vermindert ook potentiële risico's die zijn verbonden aan de straling van mobiele telefoons omdat de energie die dicht bij uw hoofd wordt uitgezonden, veel lager is dan de straling die wordt uitgezonden door uw mobiele telefoon.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in