Bluetooth-headset

  Bluetooth

  Bluetooth-headset

  Bel in stijl - Bluetooth en handsfree

  Bellen en toch uw handen en oren vrij! Geniet discreet van aangename Bluetooth-communicatie. Met de instelbare en verwijderbare nekband kunt u kiezen tussen de clip en het halskoord.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Bel in stijl - Bluetooth en handsfree

Halskoord of clip

 • 3 verwisselbare rubberen oordopjes dus geschikt voor alle oren

  3 verwisselbare rubberen oordopjes dus geschikt voor alle oren

  U kunt kiezen uit 3 verwisselbare oordopjes, van klein tot groot, dus er is altijd wel een paar dat past.

 • Draadloos gespreksbeheer

  Beheer uw gesprek zonder uw mobiele telefoon te gebruiken. Hiertoe behoort het aannemen van een gesprek, het weigeren van een gesprek, Voice Dial en nummerherhaling. Uw mobiele telefoon moet spraakgestuurd kiezen en nummerherhaling wel ondersteunen.

 • Voldoet aan Bluetooth HSP/HFP - universeel

  Bluetooth is een technologie die kabels overbodig maakt. Bluetooth is een wereldwijde standaard, dus Bluetooth-apparaten van verschillende fabrikanten kunnen onderling worden gekoppeld door middel van gedeelde Bluetooth-profielen. HSP (Handset Profile) en HFP (Handsfree Profile) zijn de profielen die nodig zijn voor normaal gebruik van een Bluetooth-headset. Als uw mobiele telefoon compatibel is met HSP of HFP (zoals vrijwel elke telefoon met Bluetooth), werkt deze headset met de mobiele telefoon. De Bluetooth-naam en -logo's zijn eigendom van Bluetooth SiG, inc. Het gebruik van deze naam en logo's door Koninklijke Philips electronics N.V. is onder licentie.

 • Flexibele draagmogelijkheid: halskoord en clip

  U kunt kiezen om het product met een clip op uw kleding te bevestigen of het product om uw hals te dragen. Beide stijlen zijn ontworpen voor discretie, stijl en comfort. Pas de draagstijl aan uw voorkeur en aan uw gebruikssituatie aan.

 • Draadloos handsfree praten met ingeschakelde Bluetooth

  Het gebruik van uw mobiele telefoon zonder een headset kan lastig en onveilig zijn. Op veel plaatsen is het ook verboden tijdens het rijden. Met bekabelde handsfree kits hebt u ook nog last van een kabel. Een Bluetooth-headset vervangt de kabel door een draadloze Bluetooth-verbinding met een kort bereik. Hierdoor hebt u uw handen vrij en wordt uw bewegingsvrijheid niet belemmerd door een kabel.Bluetooth vermindert ook potentiële risico's die zijn verbonden aan de straling van mobiele telefoons omdat de energie die dicht bij uw hoofd wordt uitgezonden, veel lager is dan de straling die wordt uitgezonden door uw mobiele telefoon.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in