TV-antenne

  TV-antenne

  Voor ontvangst van digitale TV- en FM-signalen

  Deze 45 dB versterkte antenne is ontworpen voor gebruik met uw digitale set-top box en kan ook analoge TV- en FM-signalen ontvangen. Dankzij het flat panel-ontwerp pikt de antenne het voor digitale televisie benodigde signaal op. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Voor ontvangst van digitale TV- en FM-signalen

met deze 45 dB versterkte antenne

 • Instelbare 45 dB versterking

  De 45 dB versterking versterkt zwakke signalen, waardoor uw ontvangstbereik toeneemt en u meer signalen over een grotere afstand kunt ontvangen.

 • Het slanke ontwerp is een aanvulling op hedendaagse nieuwe TV's

  Het eenvoudige, elegante ontwerp is een aanvulling op hedendaagse nieuwe TV's.

 • Bediening via aanraking met LED-signaal

  Eenvoudige bediening via aanraking vergroot of verkleint het versterkingsniveau. Ook kunt u het versterkingsniveau snel bevestigen.

 • UHF flat panel-serie voor een verbeterde ontvangst

  De zeer efficiënte UHF flat panel-reeks biedt een verbeterde ontvangst via conventionele lusantennes. Vanwege het platte ontwerp concentreert de antenne het signaal voor een betere ontvangst.

 • Versterking van lage geluiden behoudt de signaalkwaliteit

  In combinatie met de instelbare versterker, bent u met de versterking van lage geluiden verzekerd van een geweldig ontvangstbereik en wordt de signaalkwaliteit verbeterd.

 • VHF/FM-dipolen voor een uitgebreide ontvangst

  Met VHF/FM-dipolen, ook wel bekend als "konijnenoren", kunt u TV-programma's ontvangen die worden uitgezonden via het VHF-spectrum en radioprogramma's die worden uitgezonden via het FM-spectrum. Door de dipolen te vergroten en te manipuleren, worden de signalen geoptimaliseerd.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in