MultiLife

Batterijoplader

  MultiLife

  Batterijoplader

  Laadt 1 tot 4 AA-batterijen in maximaal 20 min. op

  Laad 1 tot 4 AA- en AAA NiMH-batterijen gelijktijdig en in maximaal 20 minuten op. Veiligheidsfuncties voorkomen overlading. Energiezuinig. Inclusief 4 AA 2450 mAh NiMH-batterijen. Geschikt voor alle merken.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Laadt 1 tot 4 AA-batterijen in maximaal 20 min. op

 • Stijlvol, vloeiend en compact ontwerp

  Dankzij het exclusieve, stijlvolle en compacte ontwerp kunt u eenvoudiger met de oplader reizen en is het nóg leuker om deze te gebruiken.

 • AA- en AAA-batterijen in één oplader opladen

  De oplader is ontworpen voor het opladen van AA- en AAA-batterijen.

 • Hiermee kunt u zien wanneer uw batterijen volledig zijn opgeladen

  Met de LCD-indicator voor de oplaadstatus kunt u exact zien wanneer uw batterijen volledig zijn opgeladen. Zo kunt u uw tijd nauwkeuriger plannen.

 • De AC/DC-adapter is klaar voor wereldwijd gebruik

  Een AC/DC-adapter die geschikt is voor invoervoltages van 100 tot 240 V. De oplader kan wereldwijd worden gebruikt door een stekkerconverter voor het betreffende land aan te sluiten.

 • Voor een juiste installatie van de batterij in de oplader

  Hiermee kunt u uw oplader op een veilige en eenvoudige manier gebruiken, omdat de oplader is ontworpen met een beveiliging tegen schade aan batterijen tijdens het laden als deze onjuist zijn geplaatst.

 • Beschermt uw batterijen tegen overlading

  De speciale sensor detecteert wanneer de batterijen volledig zijn opgeladen en schakelt dan over op druppellading om uw batterijen opgeladen en klaar voor gebruik te houden. De bescherming tegen overlading verlengt de levensduur van uw batterijen door schade door overlading te voorkomen.

 • Ingebouwde timer waardoor batterijen niet te lang worden opgeladen

  De ingebouwde veiligheidstimer stopt het opladen als de batterijen volledig zijn opgeladen. Dit verlengt de levensduur van uw batterijen, door schade door overlading te voorkomen.

 • Houd uw batterijen altijd klaar voor gebruik

  Oplaadbare batterijen ontladen zichzelf uiteindelijk allemaal. Druppellading houdt uw batterijen altijd automatisch opgeladen en klaar voor gebruik als deze in de lader zitten en deze is aangesloten op het stopcontact.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in