ShoqBox

  Weg met de stilte

  Geniet van het krachtige geluid van de ShoqBox, een compacte MP3-speler met ingebouwde luidsprekers met XSL Acoustics. Luister naar maximaal 500 nummers, onderweg of met vrienden thuis. Dit is pas muziek! Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Weg met de stilte

MP3-speler met krachtige luidsprekers

 • Ingebouwde luidsprekers met XSL Acoustics voor een krachtig geluid

  Geniet van een vol geluid en een krachtige bass uit uw ShoqBox met XSL Acoustics. Het indrukwekkende geluid ontstaat door heldere treble- en middentonen te combineren met een krachtige bass. High-tech materialen zoals een titanium kegel en een neodymium-magneet zorgen voor geluid dat bijna twee keer zo krachtig is als geluid van een traditionele luidspreker van hetzelfde formaat. De precieze afstemming van de luidsprekerdriver, de compacte akoestische architectuur en de circuits zorgen voor een ongehoord dynamisch geluid en optimale bass-prestaties vanuit de kleine behuizing.

 • Gebruik als draagbare luidsprekers voor muziekspelers of PC's

  U wilt een dynamisch geluid en een krachtige bass-weergave uit uw kleine luidsprekers, zodat uw luisterervaring intenser wordt! Uw ShoqBox heeft een stel kleine maar krachtige luidsprekers die zorgen voor een mooi bass-geluid dat krachtig genoeg is om een kamer te vullen. Sluit de kabel van de lijnuitgang of de hoofdtelefoonuitgang van uw audiobron aan op de lijningang van de ShoqBox. Selecteer vervolgens de lijningangsfunctie in het hoofdmenu van uw ShoqBox. Breng uw presentaties tot leven of ga er eens gewoon lekker voor zitten en geniet van het geweldige geluid.

 • PlaysForSure* alleen met Windows XP

  Genieten van uw GoGear-apparaat is eenvoudig met PlaysForSure, waarmee u bent verzekerd van compatibiliteit met Windows Media Player 10 en Windows XP. Met Windows Media Player kunt u eenvoudig muziek beheren op uw digitale GoGear-audiospeler en uw muziekcollectie op uw PC automatisch synchroniseren. U kunt tevens kiezen uit het meest uitgebreide aanbod op internet door een onlinewinkel met het PlaysForSure-logo te zoeken. U weet dan zeker dat de muziek die u daar hebt aanschaft, geschikt is voor de GoGear-speler.

Alle specificaties bekijken
 • 1 GB = 1 miljard bytes. De daadwerkelijk beschikbare opslagcapaciteit is lager.
 • De levensduur van de batterij hangt af van het gebruik en de instellingen.
 • De opslagruimte is gebaseerd op 4 minuten per nummer en een WMA-codering van 64 kbps of een MP3-codering van 128 kbps.
 • Het PlaysForSure-, Windows Media- en Windows-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in