PC-geluidskaart

  PC-geluidskaart

  Echt 24-bits Surround Sound

  De Ultimate Edge 5.1 home entertainmentgeluidskaart met QMSS™-technologie zet het stereogeluid van al uw CD's, MP3's en games om in fantastisch 5.1-kanaals Surround Sound

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Echt 24-bits Surround Sound

High Definition home entertainment

 • Geniet van PC-audio, afgespeeld met de kwaliteit van audiosystemen

  Philips heeft zijn toonaangevende ervaring van de afgelopen 75 jaar op het gebied van audio aangewend om PC-audioproducten te creëren die dezelfde prestaties leveren als onze bekroonde audiosystemen.

 • Meer dan 75 jaar ervaring in audio

  Philips heeft de CD uitgevonden, leidde het team dat de USB-audiospecificatie heeft geschreven en heeft de afgelopen decennia miljoenen audiosystemen, home cinema-sets en TV's geproduceerd. U kunt er dus op vertrouwen dat Philips, een leider in audio-innovatie, geluidssystemen van de hoogste kwaliteit maakt.

 • 32-bits floating point DSP-engine

  Een software-engine die 24-bits geluid zonder verlies kan verwerken om DSP-effecten toe te voegen zonder terug te gaan naar een 16-bits resolutie

 • Duidelijk signaal van digitaal geluid voor een optimale geluidskwaliteit

  Audio wordt verzonden als een digitaal signaal dat pas op het allerlaatste moment wordt omgezet in een analoog signaal. Op deze manier worden de signaalstoringen tot een minimum beperkt en blijft de geluidskwaliteit gelijk aan die van de oorspronkelijke opname.

 • Compatibel met diverse audiobronnen: muziek, games, film en internet

  U kunt alle soorten audiobronnen (muziek, games, films en internet) afspelen. Wat u ook wilt horen, Philips zorgt ervoor dat uw multimediabeleving nog intenser wordt.

 • Ondersteuning voor EAX2.0 en A3D 1.0

  Er zijn veel PC-games die 3D-geluid hebben volgens verschillende standaarden. EAX en A3D zijn zogenaamde API's die de geluiden die worden gebruikt in een game vertalen naar driedimensionale geluiden en zo voor een ultieme spelervaring zorgen.

 • Voegt DSP-effecten toe aan externe bronnen

  Activeert de geluidskaartfunctie voor externe bronnen zoals TV's en HiFi-systemen en maakt van een normaal TV-programma een 5.1-kanaals geluidservaring

 • Opnemen en afspelen met 24 bits/96 KHz

  24-bits bestanden hebben een hogere resolutie en kunnen een nummer nauwkeuriger weergeven dan de conventionele 16-bits technologie. Met een echt 24-bits afspeel- en opnamepad kan de PC worden omgetoverd tot een hoogwaardig home entertainment-systeem.

 • Sound Agent 2 optimaliseert de audio-ervaring

  Sound Agent 2 is intelligente software die wordt geleverd met een leuke, gebruiksvriendelijke grafische interface. Deze software maakt PC-audio eenvoudig door geluid automatisch in te stellen voor elk veelgebruikt formaat. Met Sound Agent 2 wordt het leuk om geluid tot in detail af te stemmen op uw persoonlijke muzieksmaak.

 • 96 kHz/24-bits audio-DAC levert hoogwaardige audio

  Dankzij samplen met 96 kHz kunt u een juiste weergave krijgen van de oorspronkelijke geluidscurves. Samen met een 24-bits resolutie wordt er nog meer informatie van de oorspronkelijke analoge geluidsgolf opgeslagen, waardoor de audioweergave enorm wordt verbeterd.

 • QMSS verandert stereo in overtuigend meerkanaals Surround

  QMSS maakt van alle stereobronnen overtuigend meerkanaals Surround. Dit betekent dat u naar alle games, muziek en films kunt luisteren in meerkanaals Surround Sound, en niet alleen gewoon stereogeluid.

 • Voegt weer dynamiek toe aan MP3's die gedurende het rippen verloren is gegaan

  Als CD's worden geript naar MP3 gaat een gedeelte van de dynamiek verloren door compressie. MP3 Energy Boost analyseert dynamisch MP3- en WMA-bestanden en voegt frequenties toe die tijdens de compressie verloren zijn gegaan. Dit resulteert in meer gedefinieerde en realistischere MP3's die dichter bij de originele CD-track liggen.

 • 5.1-kanaalsgeluid voor reproductie Dolby Digital® en EAX®

  5.1-kanaalsgeluid voor reproductie van Dolby Digital®- en EAX®-geluidsbronnen

 • Betrouwbare audio via een coaxiale SPDIF-aansluiting

  De SPDIF-coaxkabel zorgt voor een erg betrouwbare aansluiting op digitale audio.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in