Draadloze Luceo-telefoon

  Draadloze Luceo-telefoon

  Een nieuw begin

  De Philips Luceo draadloze telefoon is in elk opzicht iconisch. Het moderne design met sensuele lijnen gaat naadloos over in het basisstation met geïntegreerd display. De nauwkeurige styling en functies maken de Luceo een functioneel kunstwerk voor elk huis. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Draadloze Luceo-telefoon

Antwoordapparaat met 30 min. opnametijd, 1, 8 inch display, witte verlichting, Luidsprekertelefoon met handset M6651WB/05 Soortgelijke producten zoeken

Een nieuw begin

 • Wit-op-zwart display van 4,6 cm (1,8") met hoog contrast

  Wit-op-zwart display van 4,6 cm (1,8") met hoog contrast

  Wit-op-zwart LCD-display met hoog contrast voor betere leesbaarheid en perfect passend bij het stijlvolle ontwerp van de Philips Luceo.

 • Gekalibreerde toetsen voor nauwkeurig kiezen

  Gekalibreerde toetsen voor nauwkeurig kiezen

  Met het gekalibreerde en zorgvuldig ontworpen toetsenpaneel kunt u nauwkeurig kiezen omdat u elke toetsaanslag duidelijk voelt, of u nu u een nummer kiest of een contactpersoon invoert in het telefoonboek. Het materiaal en de structuur van de toetsen zijn uitgebreid getest om de perfecte balans te vinden tussen het uitoefenen van druk en de reactie van de toetsen.

 • Geen energieverbruik wanneer de ECO+-modus is geactiveerd

  Geen energieverbruik wanneer de ECO+-modus is geactiveerd

  Philips-telefoons zijn energiezuinig en ontworpen met oog voor het milieu. In de ECO-modus neemt de straling met maximaal 60% af en tijdens het opladen zelfs met maximaal 95%. Als de modus ECO+ is geactiveerd, is er helemaal geen straling.

 • Luidsprekertelefoon met handset voor handsfree bellen

  Luidsprekertelefoon met handset voor handsfree bellen

  De handsfree modus maakt gebruik van een ingebouwde luidspreker om de stem van de beller te versterken, zodat u tijdens een gesprek kunt praten en luisteren zonder de telefoon aan uw oor te houden. Dit is vooral nuttig als u het gesprek met meerdere mensen wilt volgen of als u tijdens het gesprek aantekeningen wilt maken.

 • Kies hoe u de handset wilt opladen

  Kies hoe u de handset wilt opladen

  Voor betrouwbaarheid en gemak kan de handset in beide richtingen van het docking station worden opgeladen.

 • HQ-Sound: hoogwaardige akoestische techniek voor superieur geluid

  HQ-Sound: hoogwaardige akoestische techniek voor superieur geluid

  HQ-Sound: hoogwaardige akoestische techniek voor superieure geluidsweergave. Dankzij tientallen jaren ervaring en baanbrekende innovaties in de ontwikkeling van HiFi-audioproducten en hoogwaardige hoofdtelefoons, beschikken onze DECT-telefoons over een voortreffelijk helder geluid. Als het gaat om verbetering van de geluidskwaliteit hebben onze akoestische technici en architecten overal aan gedacht: hoogwaardige componenten, digitale signaalverwerking, nauwkeurig akoestisch ontwerp, en geavanceerd testen en afstemmen. Het resultaat is een helder, duidelijk en authentiek geluid. Het klinkt zo goed en zo natuurlijk, het is bijna alsof je naast elkaar staat.

 • Privacyinstellingen: nummerblokkering en stille modus

  Privacyinstellingen: nummerblokkering en stille modus

  De zwarte lijst voorkomt dat u oproepen van bepaalde nummers ontvangt of van nummers die met bepaalde cijfers beginnen, zodat u geen ongewenste telefoontjes krijgt. Voor oproepblokkering kunt u 4 nummers laten onthouden. Elke set kan uit 1-24 cijfers bestaan. Wanneer er een oproep binnenkomt van een nummer dat begint met een van deze cijfers of als het nummer overeenkomt met een van de 4 ingestelde te blokkeren nummers, dan gaat de telefoon niet over. Met de stille modus kunt u voor bepaalde tijdstippen beltonen uitschakelen voor wat rust en stilte. Dankzij nummerblokkering kunt u hoge telefoonrekeningen voorkomen door oproepen naar specifieke nummers te blokkeren.

 • Secundair display op basisstation met nummerherkenning en klok

  Secundair display op basisstation met nummerherkenning en klok

  Het wit-op-zwart display met hoog van de Philips Luceo is naadloos en stijlvol geïntegreerd in het basisstation. Het display toont de nummerherkenning wanneer er een oproep binnenkomt en de tijd in de inactieve modus. U kunt het display in het basisstation uitschakelen, zodat u niet wordt gestoord door het licht.

 • Het basisstation heeft zijwanden om de handset veilig te plaatsen

  Het basisstation heeft zijwanden om de handset veilig te plaatsen

  Het basisstation van de Philips Luceo heeft slim ontworpen zijwanden die niet alleen goed passen in het aantrekkelijke ontwerp, maar ook handig zijn bij het plaatsen van de handset in het basisstation.

 • Telefoonboekvermeldingen met drie velden voor het toewijzen van 3 nummers aan één contactpersoon

  Telefoonboekvermeldingen met drie velden voor het toewijzen van 3 nummers aan één contactpersoon

  Tegenwoordig hebben de meeste mensen meerdere telefoonnummers. In de lijst met contactpersonen kunt u eenvoudiger uw contactpersonen beheren. U kunt voor maximaal 100 contactpersonen drie telefoonnummers opslaan in drie verschillende velden voor thuis, werk of mobiel.

 • Maximaal 30 minuten voor berichten op uw antwoordapparaat

  Met maximaal 30 minuten opnametijd op uw antwoordapparaat mist u nooit meer een belangrijk bericht.

Alle specificaties bekijken
 • *Voor deze functie moet het abonnement zijn aangevuld met nummerherkenning. Raadpleeg uw lokale provider voor meer informatie.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in