DVD/SACD home cinema-systeem

  DVD/SACD home cinema-systeem

  Alles zien, horen en beleven

  Met dit stijlvolle en compacte, volledig digitale home entertainment-systeem kunt u vrijwel elke disc afspelen in de hoogwaardige Dolby-, DTS- of SACD Surround-modus. Ga er lekker voor zitten en onderga een allesomvattende kijk- en luisterervaring in uw eigen huis. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Alles zien, horen en beleven

 • Dynamic Bass Boost voor een diep, indrukwekkend geluid

  Dynamic Bass Boost voor een diep, indrukwekkend geluid

  Met Dynamic Bass Boost kunt u optimaal van uw muziek genieten. Breng met één druk op de knop de bas naar de voorgrond, ongeacht of het volume hoog of laag staat! De laagste basfrequenties gaan bij een laag volume meestal verloren. Als u dit wilt tegengaan, kan Dynamic Bass Boost worden aangezet om het basniveau op te voeren. Zo kunt u van een consistent geluid genieten, zelfs wanneer u het volume lager zet.

 • Gekleurde Easy-fit™-aansluitingen voor eenvoudige installatie

  Gekleurde Easy-fit™-aansluitingen voor eenvoudige installatie

  De gekleurde aansluitingen zorgen voor een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier om de luidsprekers en subwoofer aan te sluiten op het home entertainment-systeem. U hoeft alleen de aansluitingen in de juiste kleur aan de achterkant van de centrale eenheid te steken.

 • Hoge torenluidsprekers voor een nog indrukwekkender geluid

  Hoge torenluidsprekers voor een nog indrukwekkender geluid
 • PAL & NTSC Progressive Scan voor een superscherp beeld

  Progressive Scan verdubbelt de verticale resolutie van het beeld, wat resulteert in een merkbaar scherper beeld. In plaats van de velden met de oneven lijnen eerst naar het scherm te sturen en daarna de velden met de even lijnen, worden beide velden tegelijk geschreven. Zo wordt een trillingsvrij beeld geschreven met de maximale resolutie voor een optimale kijkervaring.

 • Kegelvormige dome-tweeters voor beter SACD-geluid

  Kegelvormige dome-tweeters verbeteren het SACD-geluid op de hoogste frequenties door elke nuance en verbuiging van het geluid vast te leggen met een buitengewoon licht en stug membraan gemaakt van LEXAR. Met dit membraan kunnen de tweeters een hoger audiofrequentiebereik afgeven. De speciale kegelvorm van de reflectorschotel zorgt voor een grotere geluidsweergave van de hogere frequenties. Dit heeft superduidelijke en kraakheldere hoge tonen tot gevolg en een over het algemeen meer gebalanceerde geluidsperceptie.

 • Films: DVD, DVD+R/RW, (S)VCD, DivX, MPEG4

  De multi-formaat speler speelt bijna elk type disc af en zorgt dan ook voor een optimaal kijkplezier.

 • Muziek: SACD, CD, MP3-CD, CD-R, CD-RW en Windows Media™ Audio

  De speler speelt bijna elk type disc af en zorgt dan ook voor een optimaal luisterplezier.

 • Foto-CD (JPEG) met muziekweergave (MP3)

  Een foto-CD is een CD-R of CD-RW waarop u MP3-foto's en digitale foto's kunt opslaan. Als u een foto-CD in de DVD-speler plaatst, verschijnt een schermmenu waarop de JPEG- en/of MP3-bestanden op de disc worden weergegeven. U hoeft alleen de gewenste muziek- en beeldbestanden te selecteren en op PLAY of OK te drukken, en u kunt uw foto's op TV bekijken terwijl tegelijkertijd uw muziek wordt afgespeeld.

 • Gemakkelijk te installeren home entertainment-systeem

  Philips biedt u een snelstartgids waarmee u uw systeem snel kunt installeren. Duidelijke, gekleurde afbeeldingen leiden u door de basisstappen voor het maken van een aansluiting en het verkrijgen van beeld en geluid. Deze basisstappen worden duidelijk uitgelegd op een blad in de doos en zorgen voor een snelle en eenvoudige installatie.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in