USB Flash Drive

  USB Flash Drive

  Klein, licht en overal te gebruiken

  Deze aluminium schoonheid heeft USB- en micro USB-aansluitingen voor gebruik met computers, smartphones en tablets! Dankzij het compacte ontwerp van licht aluminium kunt u hem overal mee naartoe nemen, terwijl de USB OTG-functionaliteit hem bijna overal te gebruiken maakt! Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Klein, licht en overal te gebruiken

USB OTG met USB- en micro USB-aansluitingen

 • Trendy USB-stick dankzij kleurrijk ontwerp

  Kies uw eigen trendy kleur, zoals kanariegeel, gelatineroze, ultravioletpaars, absintgroen, elektrisch blauw of warm oranje, en beleef nog meer plezier aan het dagelijks opslaan en delen van uw gegevens

 • Beschermende kap die voor uw gemak geïntegreerd is

  Verlies nooit meer de kap van uw USB-stick! De beschermende kap is geïntegreerd in het productontwerp, waardoor deze altijd op de USB-stick bevestigd blijft. Om deze Plug & Play USB-stick te gebruiken, draait u de kap naar achteren en sluit u de stick aan. Gemakkelijker kan niet!

 • Eenvoudig te openen en gebruiksvriendelijke verpakking

  De markeringen en perforatie op de verpakking geven aan hoe u de verpakking het best kunt openen en u uw USB-stick gemakkelijk eruit kunt halen.

 • 32 GB aan opslagcapaciteit voor grote gegevensbestanden

  Dankzij de 32 GB hebt u de mogelijkheid om grotere of meerdere bestanden via de USB-poort van uw PC of laptop uit te wisselen en te delen.

 • De activiteitsindicator gaat branden als er bestanden worden gekopieerd.

  Een aangename gloed betekent dat de drive op juiste wijze is aangesloten en werkt. Het licht pulseert sneller bij het kopiëren van of naar het geheugen.

 • Snelle gegevensoverdracht met high-speed USB 3.0

  Als u grote multimediabestanden kopieert van of naar de harde schijf van uw computer, vermindert een gegevensoverdracht met hoge snelheid de vervelende wachttijd aanzienlijk.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in