USB Flash Drive

  USB 2.0 High-speed

  USB Flash Drive

  Handige bescherming van uw gegevens

  Functioneel en modieus tegelijkertijd. Deze trendy metallic USB Flash Drive biedt alle benodigde functionaliteit voor het opslaan en delen van uw waardevolle gegevens. Hang hem aan uw sleutelbos om uw bestanden altijd bij u te hebben. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Handige bescherming van uw gegevens

Bescherm uw waardevolle gegevens op reis!

 • Stijlvol USB-ontwerp dankzij kleurrijke metalen afwerking

  Een USB Flash Drive van topklasse met een glanzend witte afwerking en een aluminium beschermkapje in kleurrijk metallic. Optimale bescherming van uw waardevolle gegevens met een persoonlijk tintje.

 • Intrekbare USB voor optimale bescherming

  Deze Plug & Play USB-stick met intrekbare stekker kan eenvoudig op alle USB-poorten worden aangesloten door de stekker uit te schuiven en in de aansluiting van uw apparaat te steken. All-in-one ontwerp voor optimale bescherming van uw gegevens.

 • Overal mee naartoe te nemen dankzij de sleutelhanger

  Bevestig uw USB-stick gewoon aan iets wat u altijd bij u draagt. Zo hebt u uw waardevolle gegevens altijd bij de hand en hoeft u nooit meer te zoeken naar foto's, films of muziek.

 • Eenvoudig te openen en gebruiksvriendelijke verpakking

  De markeringen en perforatie op de verpakking geven aan hoe u de verpakking het best kunt openen en u uw USB-stick gemakkelijk eruit kunt halen.

 • 16 GB aan opslagcapaciteit voor grote gegevensbestanden

  Dankzij de 16 GB hebt u de mogelijkheid om grotere of meerdere bestanden via de USB-poort van uw PC of laptop uit te wisselen en te delen.

 • Snelle gegevensoverdracht met high-speed USB 2.0

  Als u grote multimediabestanden kopieert van of naar de harde schijf van uw computer, vermindert een gegevensoverdracht met hoge snelheid de vervelende wachttijd aanzienlijk.

 • De activiteitsindicator gaat branden als er bestanden worden gekopieerd.

  Een aangename gloed betekent dat de drive op juiste wijze is aangesloten en werkt. Het licht pulseert sneller bij het kopiëren van of naar het geheugen.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in