USB Flash Drive

  USB Flash Drive

  Eenvoudig te gebruiken via Plug & Play!

  Een eenvoudig en gebruiksvriendelijk Plug & Play-apparaat. De kleurrijke SATO-editie van de Philips USB Flash Drive maakt het opslaan en delen van bestanden, foto's en muziek gemakkelijk en betaalbaar. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Eenvoudig te gebruiken via Plug & Play!

Bestanden uitwisselen in een handomdraai!

 • Beschermende kap die voor uw gemak geïntegreerd is

  Verlies nooit meer de kap van uw USB-stick! De beschermende kap is geïntegreerd in het productontwerp, waardoor deze altijd op de USB-stick bevestigd blijft. Om deze Plug & Play USB-stick te gebruiken, draait u de kap naar achteren en sluit u de stick aan. Gemakkelijker kan niet!

 • Snelle gegevensoverdracht met high-speed USB 2.0

  Als u grote multimediabestanden kopieert van of naar de harde schijf van uw computer, vermindert een gegevensoverdracht met hoge snelheid de vervelende wachttijd aanzienlijk.

 • 8 GB aan opslagcapaciteit voor grote gegevensbestanden

  Dankzij de 8 GB hebt u de mogelijkheid om grotere of meerdere bestanden via de USB-poort van uw PC of laptop uit te wisselen en te delen.

 • Trendy, kleurrijk ontwerp

  Kies uw eigen trendy kleur, zoals snoeproze, ultraviolet, absintgroen of elektrisch blauw, en beleef nog meer plezier aan het dagelijks opslaan en delen van uw gegevens

 • Eenvoudig te openen en gebruiksvriendelijke verpakking

  De markeringen en perforatie op de verpakking geven aan hoe u de verpakking het best kunt openen en u uw USB-stick gemakkelijk eruit kunt halen.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in