USB Flash Drive

  USB 2.0 High-speed

  USB Flash Drive

  Ontworpen om te delen, te bewaren en te beschermen

  Een oogstrelend en doordacht ontwerp dat optimale prestaties levert. De vintage-editie van de Philips USB Flash Drive biedt een slank ontwerp en een aantal handige extra's, zoals een geïntegreerde cap. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Ontworpen om te delen, te bewaren en te beschermen

uw waardevolle gegevens

 • 2 GB aan opslagcapaciteit voor grote gegevensbestanden

  2 GB aan opslagcapaciteit voor grote gegevensbestanden

  Dankzij de 2 GB hebt u de mogelijkheid om grotere of meer bestanden via de USB-poort van uw PC of laptop uit te wisselen en te delen.

 • Trendy, exclusief ontwerp met een fraaie vormgeving en vloeiende lijnen

  Dankzij de vloeiende lijnen en de afwerking met zacht rubber is de Philips USB Flash Drive een exclusief apparaat met een oogstrelend ontwerp.

 • Geïntegreerde kap blijft bevestigd op de drive. U raakt deze nooit kwijt!

  De kap voor het beschermen van de USB-aansluiting is geïntegreerd in het productontwerp. Hierdoor blijft de kap bevestigd op de drive als deze niet wordt gebruikt en wordt het onmogelijk de kap te verliezen.

 • De activiteitsindicator gaat branden als er bestanden worden gekopieerd.

  Een aangename gloed betekent dat de drive op juiste wijze is aangesloten en werkt. Het licht pulseert sneller bij het kopiëren van of naar het geheugen.

 • Speciaal ontworpen, gebruiksvriendelijke software vooraf geïnstalleerd

  Er wordt een complete softwaresuite meegeleverd. Deze wordt automatisch op de USB Flash Drive uitgevoerd en biedt toegang tot handige functies zoals wachtwoordbeveiliging, bestandssynchronisatie, bestandscompressie, USB Gevonden voorwerpen en USB-informatie. Daarnaast hebt u een 30-daagse proefperiode voor Portable Microsoft Outlook Express, synchronisatie van favorieten en surfen op internet zonder sporen achter te laten.

 • Snelle gegevensoverdracht met high-speed USB 2.0

  Als u grote multimediabestanden kopieert van of naar de harde schijf van uw computer, vermindert een gegevensoverdracht met hoge snelheid de vervelende wachttijd aanzienlijk.

 • Beveilig uw waardevolle, persoonlijke gegevens met een wachtwoord

  Vanwege wachtwoordbeveiliging en 256-bits AES-codering, kunt u uw waardevolle persoonlijke gegevens beveiligen met een wachtwoord tegen niet-geautoriseerde toegang.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in