Swarovski

Swarovski

USB-geheugenstick

  Swarovski

  USB-geheugenstick

  Geef uw gegevens een eigen gezicht

  Ultieme functionaliteit. Fantasievolle vormgeving. Active Crystals, de vrucht van een opzienbarende samenwerking tussen Philips en Swarovski, introduceert een geheel nieuw concept in de wereld van de technologie. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Swarovski Active Crystals USB-geheugenstick

Lock Out, Jet Hematite, 1 GB FM01SW81/00 Soortgelijke producten zoeken

Geef uw gegevens een eigen gezicht

voor documenten, afbeeldingen en muziek

 • Antracietkleurige hematiet-kristallen gezet in Ceralun

  Stijl en eenvoud komen op gracieuze wijze samen in het antracietkleurige hematiet-kristal gezet in Ceralun. Wanneer enkel functionaliteit niet genoeg is, biedt de nieuwe Active Crystals USB-geheugenstick meerwaarde aan het delen van data.

 • Stijlvol sieraad in schitterend gepolijst roestvrij staal

  Ultieme functionaliteit en fantasievolle vormgeving. De nieuwe Active Crystals USB-geheugenstick is voorzien van een stijlvol en verfijnd ontwerp, vervaardigd uit gepolijst roestvrij staal.

 • Prachtig opbergetui voor de bescherming van uw waardevolle USB-geheugenstick

  Bevestig uw Active Crystals USB-geheugenstick aan uw tas als modieus accessoire. Inclusief een speciaal ontworpen opbergetui voor de bescherming van uw waardevolle Active Crystals USB-geheugenstick.

 • 1 GB aan opslagcapaciteit voor grote gegevensbestanden

  Dankzij de opslagcapaciteit van 1 GB hebt u de mogelijkheid om grote bestanden zoals documenten, muziek en afbeeldingen via de USB-poort van uw PC of laptop op te slaan, uit te wisselen en te delen.

 • Snelle gegevensoverdracht met high-speed USB 2.0

  Als u grote multimediabestanden kopieert van of naar de harde schijf van uw computer, vermindert een gegevensoverdracht met hoge snelheid de vervelende wachttijd aanzienlijk.

 • Maximaal 250 nummers en 1000 foto's delen en opslaan

  Dit stijlvolle sieraad biedt voldoende geheugen voor het opslaan en delen van maximaal 250 nummers en 1000 foto's, zodat u moeiteloos een grote hoeveelheid persoonlijke gegevens kunt meenemen. Bijzonder handig voor zowel de moeder die foto's van haar kinderen bij zich wil dragen als de zakenvrouw die bestanden wil meenemen op reis.

 • Inclusief speciaal ontworpen, gebruiksvriendelijke software

  Er wordt een complete softwaresuite meegeleverd, die automatisch vanaf de Active Crystals USB-geheugenstick wordt uitgevoerd en waarmee u onder andere bestanden kunt synchroniseren en comprimeren.

 • Beveilig uw waardevolle, persoonlijke gegevens met een wachtwoord

  Vanwege wachtwoordbeveiliging en 256-bits AES-codering, kunt u uw waardevolle persoonlijke gegevens beveiligen met een wachtwoord tegen niet-geautoriseerde toegang.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in