DVD-recorder met harde schijf

  DVD-recorder met harde schijf

  Meer kijkplezier met Pixel Plus

  Een DVD-recorder met harde schijf van topklasse voor de ultieme A/V-belevenis. Hiernaast kunt u profiteren van het gemak van GUIDE Plus+.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Meer kijkplezier met Pixel Plus

 • Pixel Plus voor meer details, diepte en helderheid

  Pixel Plus voor meer details, diepte en helderheid

  De Pixel Plus-technologie is een methode waarmee de beeldkwaliteit van alle bronuitgangssignalen, bijvoorbeeld van TV's, satellietontvangers, DVD-recorders of DVD-spelers, op ieder kwaliteitsniveau kan worden ingesteld. De beeldkwaliteit van verwerkte videosignalen wordt geanalyseerd en vervolgens worden, afhankelijk van het aantal storingen, ruisonderdrukking, tijdbasiscorrectie (ook wel time base correction genoemd) en scherpteverbetering automatisch op het uitvoersignaal toegepast. Met gebruikmaking van de HDMI-uitgang op een HDMI TV of Pixel Plus TV van Philips resulteert dit in een superieure beeldkwaliteit.

 • Digitale HDMI-uitvoer voor een eenvoudige aansluiting met slechts één kabel

  Digitale HDMI-uitvoer voor een eenvoudige aansluiting met slechts één kabel

  HDMI staat voor High Definition Multimedia Interface. Dit is een directe digitale verbinding voor digitale HD-video en digitale meerkanaalsaudio. HDMI levert een perfecte beeld- en geluidskwaliteit zonder enige ruis, doordat het signaal niet naar analoog hoeft te worden omgezet. HDMI is volledig compatibel met oude versies van DVI (Digital Video Interface).

 • Video upscaling voor een betere resolutie van maximaal 1080i

  Video Upscaling verhoogt de resolutie van de SD-videosignalen (Standard Definition), waarvan DVD gebruikmaakt, naar HD (High Definition). Hierdoor ziet u meer details dankzij een scherper en levensechter beeld. Het verkregen HD-video-uitgangssignaal kan worden doorgestuurd naar een HD-scherm via HDMI (High-Definition Multimedia Interface).

 • Geïntegreerde digitale TV-tuner voor rechtstreeks opnemen

  Met de ingebouwde DVB-T-tuner kunt u Digital Terrestrial TV bekijken of opnemen. Om een continue hoge beeldkwaliteit te verzekeren, wordt het videosignaal digitaal gehouden zonder analoge tussenstappen.

 • 5.1-kanaals audio-opname van TV-programma's vanaf set-top boxes

  Met digitale 5.1-kanaals audio-opname kunt u, naast het beeld, het originele geluid vastleggen vanaf digitale multikanaals bronnen zoals satellietontvangers en dit op DVD opslaan. Deze opnamen kunnen vervolgens uitsluitend op uw Philips-recorder multikanaals worden afgespeeld of in stereo op een DVD-speler.

 • Guide Plus+ elektronische TV-gids op het scherm

  GUIDE Plus+ is een elektronische programmagids - een gratis TV-gids op het scherm waarin u kunt zien wat er de komende dagen op TV wordt uitgezonden. Hiermee kunt u ook met één druk op de knop de timer van de DVD-recorder programmeren.

 • Met de functie One Touch Pause Live TV zet u live TV-beelden direct stil

  Met de pauzefunctie voor live TV-beelden voert u de regie. Als de recorder is ingeschakeld, start een groot ingebouwd geheugen automatisch met het opnemen van het programma waar u naar kijkt. U kunt dus op elk willekeurig moment het programma pauzeren, opnieuw afspelen of opslaan. Wilt u het programma even onderbreken, dan kunt u met één druk op de knop het 'live' TV-programma waar u naar kijkt, onderbreken en verder kijken wanneer u dat wilt.

 • Tweevoudige media voor opnamen op zowel DVD+-R/RW als DVD+R DL

  DVD-recorders van Philips ondersteunen opnamen via 'tweevoudige media', wat inhoudt dat er opnamen kunnen worden gemaakt op DVD+R/RW-, DVD-R/RW- en DVD+R DL-discs. U kunt elk van deze discs kopen, want de recorder kan hierop opnamen maken die volledig compatibel zijn met alle DVD-spelers.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in