DVD-recorder met harde schijf

  DVD-recorder met harde schijf

  DVD-recorder met harde schijf

  Neem alles probleemloos op de harde schijf op. Bewaar alles wat u wilt op DVD. Gewoon aanwijzen en selecteren met behulp van GUIDE Plus+ en uw favoriete programma wordt opgenomen, inclusief aanvullende informatie. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

DVD-recorder met harde schijf

met GUIDE Plus+

 • Direct opnieuw afspelen om live TV met één druk op de knop opnieuw te beleven

  Direct opnieuw afspelen om live TV met één druk op de knop opnieuw te beleven

  Met Instant Replay kunt u magische filmmomenten en supersportmomenten opnieuw beleven wanneer u maar wilt. Met één druk op de knop speelt de harde schijf de laatste 30 seconden af. Wilt u verder teruggaan? Dan hoeft u alleen maar nogmaals op de knop te drukken.

 • ShowView voor snel en eenvoudig programmeren

  ShowView voor snel en eenvoudig programmeren

  Met het ShowView-systeem kunt u de videorecorder programmeren met alleen maar de ShowView-code - een nummer van maximaal negen cijfers (maar meestal minder) dat in de meeste TV-gidsen naast de programma's is weergegeven.

 • Guide Plus+ elektronische TV-gids op het scherm

  GUIDE Plus+ is een elektronische programmagids - een gratis TV-gids op het scherm waarin u kunt zien wat er de komende dagen op TV wordt uitgezonden. Hiermee kunt u ook met één druk op de knop de timer van de DVD-recorder programmeren.

 • Met de functie One Touch Pause Live TV zet u live TV-beelden direct stil

  Met de pauzefunctie voor live TV-beelden voert u de regie. Als de recorder is ingeschakeld, start een groot ingebouwd geheugen automatisch met het opnemen van het programma waar u naar kijkt. U kunt dus op elk willekeurig moment het programma pauzeren, opnieuw afspelen of opslaan. Wilt u het programma even onderbreken, dan kunt u met één druk op de knop het 'live' TV-programma waar u naar kijkt, onderbreken en verder kijken wanneer u dat wilt.

 • Tweevoudige media voor opnamen op zowel DVD+-R/RW als DVD+R DL

  DVD-recorders van Philips ondersteunen opnamen via 'tweevoudige media', wat inhoudt dat er opnamen kunnen worden gemaakt op DVD+R/RW-, DVD-R/RW- en DVD+R DL-discs. U kunt elk van deze discs kopen, want de recorder kan hierop opnamen maken die volledig compatibel zijn met alle DVD-spelers.

 • HDMI-uitgang met video upscaling tot HD-resolutie 720p/1080i

  HDMI (High-Definition Multimedia Interface) is een directe digitale verbinding voor digitale HD-video en digitale meerkanaalsaudio. Video upscaling verhoogt de resolutie van SD-videosignalen (Standard Definition), waarvan DVD gebruikmaakt, naar High Definition-resoluties tot 720p of 1080i. Hierdoor ziet u meer details dankzij een scherper en levensechter beeld. Het verkregen uitvoersignaal van HD-resolutievideo kan worden doorgestuurd naar een HD ready-scherm via HDMI. HDMI is volledig compatibel met oude versies van DVI.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in