DVD-recorder/videorecorder

  DVD-recorder/videorecorder

  Converteer uw VHS-banden naar DVD

  Met de Philips DVDR3512V beschikt u over het beste op het gebied van DVD en video. Het apparaat is voorzien van een DVD-recorder voor tweevoudige media en geïntegreerde videorecorderfuncties. Direct Dubbing (tweerichtings), DivX-certificering en directe aansluiting op USB zorgen voor eindeloos gebruiksgemak

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Converteer uw VHS-banden naar DVD

 • Geschikt voor CD, (S)VCD, DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, DVD+R DL, VHS

  Geschikt voor CD, (S)VCD, DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, DVD+R DL, VHS

  Geeft vrijwel elk gewenst formaat weer: CD, (S)VCD, DVD, DVD+R, DVD-R, DVD+RW, DVD-RW, DVD+R DL of zelfs VHS-tapes. Speel al uw discs af op één apparaat en ervaar ongeëvenaarde flexibiliteit en afspeelgemak.

 • ShowView voor snel en eenvoudig programmeren

  ShowView voor snel en eenvoudig programmeren

  Met het ShowView-systeem kunt u de videorecorder programmeren met alleen maar de ShowView-code - een nummer van maximaal negen cijfers (maar meestal minder) dat in de meeste TV-gidsen naast de programma's is weergegeven.

 • Direct Dubbing voor overdracht van videorecorder naar DVD en vice versa

  De functie Direct Dubbing biedt u ongekend gemak: zet uw favoriete scènes over van DVD naar VHS-band en vice versa. Als u tijdens het afspelen van uw DVD of VHS-band op de knop drukt, wordt een eenvoudig menu met één stap geopend waarin u het kopiëren kunt bevestigen, zonder gecompliceerde stappen of meerdere klikken. Handig, snel en eenvoudig: Direct Dubbing.

 • Directe aansluiting op USB geeft foto's en muziek weer vanaf USB-flashstations

  U hoeft alleen maar het apparaat aan te sluiten op de USB-poort van uw DVD-systeem van Philips. Uw digitale muziek en foto's worden rechtstreeks vanaf het apparaat weergegeven. Nu kunt u uw mooiste momenten delen met familie en vrienden.

 • Geeft MP3, WMA en foto's (JPEG) weer die zijn gemaakt met een digitale camera

  Geeft MP3, WMA en JPEG weer en ervaar het gemak om mediabestanden te kunnen delen op uw TV of home cinema-systeem in uw eigen huiskamer.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in