ActionSleeve

  ActionSleeve

  Sporten met uw MP3-speler

  Deze hoes van beschermend neopreen is bestand tegen regen en schokken, en daarmee ideaal voor zowel dagelijks gebruik als bij het sporten. De meegeleverde armband is volledig verstelbaar en eenvoudig te verwijderen wanneer u de MP3-speler aan uw tas wilt bevestigen. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Sporten met uw MP3-speler

in een hoes met afneembare armband

 • Zachte hoes van neopreen voor zachte, maar optimale bescherming

  Zachte hoes van neopreen voor zachte, maar optimale bescherming

  Deze hoes is gemaakt van zacht neopreen dat elastisch maar sterk is, en uw apparaat tijdens het dragen extra bescherming biedt.

 • Verstelbare sportarmband voor optimaal comfort

  De verstelbare armband rekt uit en past comfortabel om de meeste armen. De armband is voorzien van klittenband, waardoor u uw apparaat altijd bij de hand hebt, wat u ook doet.

 • Voor apparaten tot 92 x 42 mm

  Deze veelzijdige hoes is geschikt voor kleinere mobiele apparaten, zoals de iPod nano, GoGear ViBE, Sansa Fuze, Sansa slotMusic Player en Sony Walkman NWZ-A816. Geschikt voor apparaten met een grootte tot 92 x 42 mm.

 • De hoes met of zonder de meegeleverde armband gebruiken

  Handig bij het sporten of voor onderweg. De meegeleverde armband is verwijderbaar, zodat u zelf kunt kiezen of u de hoes met of zonder de armband wilt gebruiken.

 • Waterdicht neopreen beschermt tegen zweet

  Deze neopreen hoes bevat een gewatteerde, waterdichte laag, waardoor uw apparaat tijdens het sporten wordt beschermd tegen zweet en regen.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in