Oplaadstation

  Oplaadstation

  Zorg voor stroom waar u die nodig hebt

  Gebruik uw ChargeOn-systeem voor moeiteloos draadloos opladen. Sluit de compacte oplaadvoet aan op de plek waar u thuis of op kantoor ook zou opladen. Vervolgens kunt u een accu opladen bij contact zonder dat u kabels nodig hebt. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Zorg voor stroom waar u die nodig hebt

met het gemak van moeiteloos opladen

 • Verdubbel het accuvermogen voor bijna twee keer zoveel gesprekstijd.

  Verdubbel het accuvermogen voor bijna twee keer zoveel gesprekstijd.

  Nu kunt u bijna twee keer zo lang praten, surfen en van de muziek en video's op uw iPod of iPhone genieten door het dubbele accuvermogen van deze compacte, lichte accu.

 • Onderweg de accu van uw apparaat opladen

  Houd deze accu bij de hand, zodat u uw apparaat overal kunt opladen. U hoeft de accu alleen maar aan te sluiten om uw apparaat onderweg eenvoudig op te laden.

 • Werkt overal en is daarom ideaal als u niet in de buurt van een stroombron bent

  Zelfs als u niet in de buurt van een stopcontact of autolader bent, kunt u de accu van uw apparaat opladen met de handige extra accu. Deze slimme accu werkt als primaire energieleverancier: als u deze accu na gebruik verwijdert, is de accu van uw apparaat nog steeds vol.

 • Mini-USB-synchronisatie- en oplaadkabel

  De meegeleverde mini-USB-kabel verbindt uw apparaat met een USB-oplaadapparaat zoals uw computer of een USB-wandoplader of -autolader. Wanneer uw apparaat op uw computer is aangesloten, kunt u uw iPhone of iPod synchroniseren met iTunes.

 • Opladen bij contact – niet meer aansluiten en loskoppelen

  Plaats een draadloze accu op een laadvoet en laad zowel de accu als uw apparaat op bij contact.

 • Zorg voor stroom waar u die nodig hebt met de slanke laadvoet

  Gebruik een compacte laadvoet op plaatsen waar u uw apparaten regelmatig oplaadt - in de keuken, uw kantoor of op uw nachtkastje. Dan kunt u een draadloze accu gewoon opladen door deze op de voet te plaatsen op de plek waar uw apparaat gewoonlijk neerzet.

 • Ontdek het ChargeOn-systeem voor moeiteloos opladen

  Te veel voedingsapparaten om u heen? Installeer een ChargeOn-systeem voor moeiteloos draadloos opladen! Sluit de voet aan op de plek waar u meestal uw apparaten oplaadt - in de keuken, in uw kantoor of op uw nachtkastje. Gebruik vervolgens aansluitbare (reserve)accu's voor uw apparaten en doe alle snoeren de deur uit.

 • Draadloos en met ChargeOn-aansluitvoet

  De accu is voorzien van contactpunten zodat u deze gemakkelijk met een ChargeOn-aansluitvoet kunt opladen door de accu gewoon op de voet te plaatsen. Niet meer aansluiten en loskoppelen! Eenvoudig draadloos opladen met een oplaadvoet.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in