Mobiele telefoon

  Mobiele telefoon

  Tijd voor eindeloze mogelijkheden

  Een modieuze, betaalbare cameratelefoon met een hoogwaardig scherm, een ingebouwde digitale camera en BeDJ. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Tijd voor eindeloze mogelijkheden

Uw foto's, uw muziek

 • Geïntegreerde digitale camera

  Met de geïntegreerde digitale camera kunt u altijd en overal foto's maken met uw telefoon. Vervolgens kunt u de foto's via MMS of e-mail verzenden of in het geheugen van de telefoon opslaan.

 • FotoTalk voegt geluid aan uw MMS-berichten toe

  Met FotoTalk kunt u afbeeldingen en opgenomen voice memo's direct via MMS naar uw vrienden en familie sturen. Nadat u de cameratoepassing hebt geopend via de vaste cameratoets of het multimediamenu, kiest u FotoTalk. Vervolgens maakt u een foto of spreekt u een bericht in, dat u via MMS meteen opslaat en verzendt.

 • MMS (Multimedia Messaging Service)

  Met MMS (Multimedia Messaging Service) kunt u uw mobiele telefoon gebruiken om foto-, video- en audiobestanden met tekstberichten mee te sturen of te ontvangen.

 • Mix uw eigen polyfone melodieën en ringtones met BeDJ

  Met de verbluffende BeDJ-functie kunt u waar en wanneer u maar wilt uw eigen muziek mixen, beluisteren en delen. U kunt uw creativiteit volledig loslaten op deze draagbare muziekstudio. Maak eigen ringtones aan de hand van vooraf gedefinieerde deuntjes van bekende DJ's uit binnen- en buitenland, de polyfone ringtones op uw telefoon, of met content die u via WAP, infrarood of MMS hebt gedownload. U kunt tot 9 verschillende nummers in real-time mixen!

 • 65.536 kleuren voor een fantastische weergave

  Het kleurenscherm met 65.000 kleuren maakt gebruik van RGB-kleursynthesetheorie, waardoor u nog meer kunt genieten van prachtige, heldere en scherpe afbeeldingen.

 • Rijke polyfone melodieën met 32 tonen

  Bij polyfone melodieën met 32 tonen wordt gebruik gemaakt van het MIDI-formaat om van verschillende noten gelijktijdig een melodie te maken. Het resultaat is natuurlijke, realistische muziek die klinkt alsof er een klein orkest met verschillende instrumenten aan het spelen is.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in