Draadloos basisstation

  Draadloos basisstation

  Deel uw thuisnetwerk

  Het draadloze basisstation CPWBS054 is de sleutel tot een veilig, betrouwbaar en snel draadloos netwerk Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Deel uw thuisnetwerk

Het hart van uw draadloze netwerk

 • Met de software kunt u het apparaat binnen 3 minuten installeren

  De installatiewizard doorloopt de procedure stap voor stap en stelt onervaren PC-gebruikers in staat ingewikkelde apparatuur zelf te installeren.

 • Via UPnP kunnen meerdere apparaten met elkaar communiceren

  UPnP (Universal Plug and Play) verwijst naar een netwerkprotocol waarmee verschillende apparaten met elkaar kunnen communiceren. Apparaten die bepaalde content kunnen afspelen (foto's, audio- of videobestanden), kunnen zichzelf bekend maken op het netwerk en verbinding maken met de gegevensarchieven waarin deze bestanden staan. Vervolgens wordt een bestand uitgewisseld en kunt u genieten van een naadloze entertainmentervaring.

 • Snelheid van 54 megabit per seconde

  54 Mbps (802.11g) is een WiFi-norm die een krachtige gegevensdoorvoer van 54 megabit per seconde levert. Deze norm werkt ook in de frequentieband van 2,4 GHz en gebruikt een andere radiotechnologie om zo de algemene bandbreedte te versterken.

 • Aan te sluiten op Wi-Fi-apparaten

  De WiFi-certificering garandeert de onderlinge communicatie tussen alle WiFi-producten. De WiFi-groep bestaat uit Philips, Microsoft, IBM, Dell en enkele andere ondernemingen die de industriële normen bepalen.

 • Upgraden via internet mogelijk om het product up-to-date te houden

  Nieuwe kenmerken, functies en mediaformaten worden automatisch van internet naar uw apparaat gedownload via een breedbandverbinding.

 • Hoogwaardige beveiliging

  Draadloze beveiliging via WiFi. In sommige gevallen hebt u alleen de technologieën WAP, WEP of Tkip nodig om draadloze gegevens te beveiligen. WEP is beschikbaar in encryptiemodi van 40-bit (ook wel 64-bit genoemd) of van 108-bit (ook wel 128-bit genoemd). De encryptie van 108-bit maakt gebruik van een langer algoritme, dat meer tijd kost om te decoderen en daarom meer veiligheid biedt dan de basisencryptie van 40-bit (64-bit).

 • Draadloze RF-communicatie op basis van open standaard IEEE802.11

  De WiFi-norm houdt in dat er geen kabels nodig zijn tussen PC's, de randapparaten en audio- en videoapparaten die in andere kamers zijn geplaatst.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in