BD-R

  5x meer en beter dan DVD

  Blu-ray-discs zijn de grootste vooruitgang in optische media sinds de DVD. Deze discs hebben vijf keer zoveel capaciteit als de DVD, zodat u voortaan snel en eenvoudig High Definition-video kunt opnemen op een enkele disc. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

5x meer en beter dan DVD

Voor 25 GB of 135 minuten HD-video

 • 25 GB op 1 disc = 5x meer capaciteit dan een DVD

  Blu-ray is het meest geavanceerde formaat ooit voor optische schijven met hoge capaciteit. Dankzij de grote vooruitgang op het gebied van BD-lasertechnologie kunt u maximaal 25 GB opslaan op één disc. Dat is vijf keer zoveel als op huidige (enkellaagse) DVD's.

 • Zeer hoge opnamesnelheden van maximaal 9 MB per seconde

  Door de opnamesnelheid van 1x tot 2x kunt u opnemen met snelheden tussen de 4,5 en 9 MB per seconde: u kunt dus meer opnemen in minder tijd.

 • Slaat 135 minuten High Definition-video op

  Enkellaagse Blu-ray-discs bieden u een opslagcapaciteit van maximaal 135 minuten HD-video om gelijke tred te houden met de groeiende populariteit van HD-video. Als u opneemt in normale DVD-kwaliteit, kunt u meer dan 5,5 uur video opslaan.

 • Extra sterke laag beschermt de disc

  Blu-ray-discs van Philips hebben een beschermlaag van onovertroffen sterkte en uniformiteit, zodat de essentiële opnamelagen van de disc worden beschermd. De laag wordt aangebracht met een door Philips ontwikkelde Vacuum Bonding-technologie, waardoor een onovertroffen uniforme dikte van 100 µm wordt gegarandeerd. De disc is bestand tegen veelvuldig gebruik, vingerafdrukken, krassen en vuil zonder dat een beschermend hoesje nodig is. Blu-ray-discs van Philips zijn veel beter dan standaard-CD's en -DVD's.

 • Nauwkeurig aangebrachte stempels garanderen een superieure kwaliteit

  Blu-ray discs van Philips worden gemaakt via een uniek, door Philips ontwikkeld proces dat gebruikmaakt van geavanceerde deep UV mastering-systemen voor het produceren van stempels die worden gebruikt voor het spuitgieten van de BD-discs. Philips concentreert elk aspect van het complete productieproces onder één dak. Dit resulteert in een uitstekende weergave en kwaliteit.

 • Foutcorrectiesysteem garandeert opname en weergave

  Blu-ray-discs bieden een geavanceerd foutcorrectiesysteem dat veel krachtiger is dan het foutcorrectiesysteem in CD's en DVD's. Hierdoor is een maximale bescherming van uw gegevens en video gegarandeerd.

 • Stabiele kunstmatige opnamelagen zorgen voor betrouwbaarheid

  De opnamelagen worden gemaakt van zeer stabiele kunstmatige lagen die niet gevoelig zijn voor blootstelling aan licht. Hierdoor gaat de disc langer mee. Dit type kunstmatige opnamelaag betekent een significante verbetering ten opzichte van de natuurlijke lagen die momenteel worden gebruikt in CD-R's en DVD-R's en biedt een verbeterd gebruiksgemak en een langere levensduur van de disc.

 • Compatibel met alle BD-apparaten (Blu-ray Disc)

  Blu-ray-discs van Philips hebben grote marges wat betreft het opnamevermogen en zijn gecertificeerd zodat de discs voldoen aan de veeleisende specificatienormen die zijn opgesteld door de Blu-ray Disc Association (BDA). Dat wil zeggen dat de discs compatibel zijn met elk merk BD-speler of -recorder. Voor de beste resultaten raadt Philips de TripleWriter™ Blu-ray-drive voor PC of de BD-videorecorder voor video van Philips aan.

 • Bestanden verslepen zonder vooraf te formatteren

  Blu-ray-discs van Philips beschikken direct over een sleepfunctie, zonder eerst te hoeven formatteren. Het speciale UDF 2.5-bestandssysteem maakt het verplaatsen van gegevensbestanden en HD-video eenvoudiger en sneller dan ooit tevoren.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in