Niet-gecategoriseerd

LCD-touchmonitor

  LCD-touchmonitor

  Meer interactie met het publiek

  Breng uw boodschap aan uw publiek over in verbluffende helderheid. Dankzij het capacitieve touchscreen trekt u moeiteloos de aandacht van uw klanten in openbare ruimten. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

LCD-touchmonitor

140 cm (55"), multimedia, Full HD BDT5571VX/02 Soortgelijke producten zoeken

Meer interactie met het publiek

met dit robuuste multi-touchscreen

 • 120 Hz scherm

  Geniet van verbluffend scherpe videobeelden dankzij het 120 Hz scherm. Zelfs snel bewegende actiescènes worden haarscherp in beeld gebracht, wat een optimale kijkervaring garandeert.

 • 2 aanraakpunten

  Geniet van de interactiviteit van multitouchfunctionaliteit. Het combineert de voordelen van een sterker touchscreen met de multitouchbediening om veelzijdigere touchsoftware te gebruiken.

 • Capacitief touchscreen

  Dit capacitieve touchscreen heeft 5 mm gehard glas. Daarom is het ideaal voor openbaar gebruik en gemakkelijk om schoon te maken.

 • Eén kabel

  Volledige controle over de beeldweergave omdat alle besturingsfunctionaliteit en videosignalen via één enkele HDMI-kabel worden geleid. Op deze unieke manier worden een probleemloze werking en optimaal onderhoud vereenvoudigd. Met de CEC-opdrachten (Consumer Electronics Control) kunt u gemakkelijk belangrijke gegevens over uw scherm vinden.

 • RJ45

  De LAN-poort (RJ45) vereenvoudigt het schermbeheer. U kunt elk scherm configureren en de status van elk afzonderlijk scherm snel en eenvoudig bekijken via een RJ45-verbinding.

 • Slimme uitsparing in achterzijde voor een kleine PC

  Professionele PC's maken deel uit van de meeste touchscreeninstallaties voor meerdere gebruikers. Vaak zorgen zij voor meer diepte bij in het openbaar gebruikte schermen en veel kabels. Dit multi-user touchscreen bevat een slimme uitsparing in de achterzijde die geschikt is voor veel professionele compacte PC's. Bovendien biedt het mogelijkheden voor efficiënt kabelbeheer.

 • SmartPower voor energiebesparing

  De intensiteit van de achtergrondverlichting kan worden gestuurd en vooraf worden ingesteld door het systeem. Hierdoor kunt u het energieverbruik met maximaal 50% terugdringen en aanzienlijk besparen op energiekosten.

 • Onafhankelijk van software

  Onze touchscreens zijn niet gebonden aan specifieke software. U kunt daarom de meeste touchscreensoftwarepakketten op de markt gebruiken, zoals Windows XP/7 en Mac OS en Omnitapps - BMT1909/00. Verbinding via USB met een PC of laptop.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in