Niet-gecategoriseerd

LCD touch-informatiekiosk

  LCD touch-informatiekiosk

  Meer interactie met het publiek

  Toon uw publiek essentiële informatie of marketingboodschappen met een ongekende helderheid. Bovendien laat u met het interactieve touchscreen een nog diepere indruk achter bij uw klanten. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

LCD touch-informatiekiosk

140 cm (55"), multimedia, Full HD BDT5530EK/06 Soortgelijke producten zoeken

Meer interactie met het publiek

met de multitouch LED-informatiekiosk

 • Infrarood touchscreen

  Door het onzichtbare infraroodraster boven aan het scherm, kunt u genieten van een geweldige nauwkeurigheid en snelle reactietijden, zelfs wanneer u het scherm aanraakt met een vinger, handschoen of stylus. Zonder "ghost points".

 • Echte multi-touch met 6 gelijktijdige aanraakpunten

  Geniet van een interactieve ervaring met tot wel 5 aanraakpunten tegelijkertijd. Ideaal voor wanneer meerdere gebruikers tegelijkertijd met uw toepassing werken. De 6 aanraakpunten bieden een uiterst kosteneffectieve oplossing.

 • Kioskhoogte en hoek voor ergonomisch gebruik

  Het Multi-user touchscreen van deze kiosk is in een hoek van 45 graden geplaatst voor ergonomisch gebruik. De kolom is afsluitbaar en heeft ruimte voor een krachtige PC.

 • LED-achtergrondverlichting langs randen

  Ervaar een gelijkmatige lichtverdeling met geavanceerde LED-technologie. Witte LED's (light emitting diodes) zijn op de rand van het scherm bevestigd voor een gelijkmatigere lichtverdeling. Dit zorgt voor een nog lager stroomverbruik, minder omzet in warmte, en een natuurgetrouw en uniform kleurbereik.

 • SmartPower voor energiebesparing

  De intensiteit van de achtergrondverlichting kan worden gestuurd en vooraf worden ingesteld door het systeem. Hierdoor kunt u het energieverbruik met maximaal 50% terugdringen en aanzienlijk besparen op energiekosten.

 • Voldoen aan RoHS-normen voor een beter milieu

  Schermen van Philips worden zo ontworpen en geproduceerd dat ze voldoen aan de strenge RoHS-normen (European Community Restriction of Hazardous Substances). Deze normen beperken het gebruik van lood en andere giftige bestanddelen die schadelijk zijn voor het milieu.

 • Temperatuursensor voor controle van interne temperatuur

  Dit multi-user touchscreen heeft een temperatuursensor die de interne temperatuur van het apparaat controleert. Als deze de vooraf ingestelde waarde overschrijdt, worden automatisch twee interne ventilatoren geactiveerd die het display afkoelen tot de normale bedrijfstemperatuur.

 • Stijlvolle vormgeving met een smalle rand

  Het slanke voorpaneel geeft het touchscreen een stijlvolle look en past zo goed in de meeste omgevingen.

 • Onafhankelijk van software

  Onze touchscreens zijn niet gebonden aan specifieke software. U kunt daarom de meeste touchscreensoftwarepakketten op de markt gebruiken, zoals Windows XP/7 en Mac OS en Omnitapps - BMT1909/00. Verbinding via USB met een PC of laptop.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in