Niet-gecategoriseerd

LCD-touchzuil voor binnen

  LCD-touchzuil voor binnen

  Meer interactie met het publiek

  Toon uw publiek essentiële informatie of marketingboodschappen met een ongekende helderheid. Bovendien laat u met het interactieve touchscreen een nog diepere indruk achter bij uw klanten. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

LCD-touchzuil voor binnen

107 cm (42"), multimedia, Full HD BDT4251TX/02 Soortgelijke producten zoeken

Meer interactie met het publiek

met de multitouchzuil met LCD-scherm

 • Capacitief touchscreen

  Dit capacitieve touchscreen heeft 5 mm gehard glas. Daarom is het ideaal voor openbaar gebruik en gemakkelijk om schoon te maken.

 • 2 aanraakpunten

  Geniet van de interactiviteit van multitouchfunctionaliteit. Het combineert de voordelen van een sterker touchscreen met de multitouchbediening om veelzijdigere touchsoftware te gebruiken.

 • Stijlvolle vormgeving met een smalle rand

  Het slanke voorpaneel geeft het touchscreen een stijlvolle look en past zo goed in de meeste omgevingen.

 • SmartPower voor energiebesparing

  De intensiteit van de achtergrondverlichting kan worden gestuurd en vooraf worden ingesteld door het systeem. Hierdoor kunt u het energieverbruik met maximaal 50% terugdringen en aanzienlijk besparen op energiekosten.

 • Onafhankelijk van software

  Onze touchscreens zijn niet gebonden aan specifieke software. U kunt daarom de meeste touchscreensoftwarepakketten op de markt gebruiken, zoals Windows XP/7 en Mac OS en Omnitapps - BMT1909/00. Verbinding via USB met een PC of laptop.

 • Temperatuursensor voor controle van interne temperatuur

  Dit multi-user touchscreen heeft een temperatuursensor die de interne temperatuur van het apparaat controleert. Als deze de vooraf ingestelde waarde overschrijdt, worden automatisch twee interne ventilatoren geactiveerd die het display afkoelen tot de normale bedrijfstemperatuur.

 • Voldoen aan RoHS-normen voor een beter milieu

  Schermen van Philips worden zo ontworpen en geproduceerd dat ze voldoen aan de strenge RoHS-normen (European Community Restriction of Hazardous Substances). Deze normen beperken het gebruik van lood en andere giftige bestanddelen die schadelijk zijn voor het milieu.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in