Niet-gecategoriseerd

3D-scherm zonder bril

  3D-scherm zonder bril

  Ervaar 3D met eindeloze diepte

  Breng uw boodschap over in schitterend 3D, met uitstekende beeldkwaliteit waar geen speciale bril voor nodig is. De 28 weergaven bieden ongelofelijke beelden die uw publiek zullen verbazen. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Signage Solutions 3D-scherm zonder bril

55 inch, LED-achtergrondverlichting langs randen, Full HD, Autostereoscopisch 3D BDL5535VS/00 Soortgelijke producten zoeken

Ervaar 3D met eindeloze diepte

Zonder dat u een speciale bril nodig hebt

 • Autostereoscopisch 3D

  Autostereoscopisch 3D

  Dankzij het autostereoscopische 3D-effect kunt u zonder speciale bril van verbluffende 3D-beelden genieten. Lenticulaire technologie geeft het beeld een uitstekende helderheid en diepte, waardoor uw 3D-beleving nog realistischer en aangenamer wordt.

 • Ontworpen voor continu gebruik

  Ontworpen voor continu gebruik

  Omdat de economie nooit stilstaat, zijn onze signage displays ontworpen voor continu gebruik. Dankzij de superieure componenten, en de daaruit voortvloeiende hoge kwaliteit, bent u bij deze serie modellen verzekerd van volledige betrouwbaarheid, vierentwintig uur per dag.

 • Full HD LED-technologie voor schitterende beelden

  Witte LED's zijn Solid State-apparaten die sneller op volle sterkte licht geven, waardoor ze snel klaar zijn voor gebruik. LED's bevatten geen kwik en kunnen dus milieuvriendelijk worden weggegooid en gerecycled. Met LED's kan LCD-achtergrondverlichting makkelijker worden gedimd, waardoor de contrastverhouding super hoog is. Dankzij de consistente helderheid op het scherm leveren de LED's een fantastisch nauwkeurige kleurweergave.

 • 28 lenticulaire weergaven voor verbazingwekkend vloeiende 3D-beelden

  Met 28 lenticulaire weergaven kunt u "rond" virtuele voorwerpen op het 3D-display kijken, wat u de meest overweldigende 3D-effecten geeft.

 • 3D- en 2D-scherm met tweevoudige functie

  Het scherm kan in verschillende toepassingen worden gebruikt, omdat het zowel in 2D- als 3D-modus kan worden bediend. Het scherm met 4K UHD-resolutie zorgt voor een fantastische beeldkwaliteit en een echte kleurenweergave in 2D- en 3D-modus. De geïntegreerde weergavekern biedt inhoudontwerpers en eindgebruikers volledige controle over de kwaliteit en diepte-effecten van het beeld.

 • Instelbare pop-outeffecten voor optimaal 3D-effect

  Intense pop-outeffecten die uit het scherm lijken te komen kunnen worden ingesteld om het 3D-effect voor alle toepassingen te optimaliseren.

 • Slimme uitsparing in achterzijde voor een kleine PC

  Professionele PC's maken onderdeel uit van de meeste Public Signage-installaties. Ze maken het display echter vaak dieper en leiden tot extra kabels. Daarom hebben wij dit display ontworpen, met een handig opbergvak aan de achterzijde dat ideaal is voor een professionele kleine PC. Bovendien is het kabelbeheersysteem een geweldige oplossing voor het netjes opbergen van kabels en geeft het een professioneel uiterlijk.

 • Optisch bindingsproces voor hoog contrast en heldere kleuren

  Optische binding verwijst naar een beschermende glasplaat die op een scherm wordt gelijmd. Op een scherm met optische binding neemt de contrastverhouding toe doordat er minder omgevingslicht wordt weerspiegeld. Optische binding verbetert de duurzaamheid en verhoogt de stevigheid van het scherm.

 • 3D-systeemoplossing

  De systeemoplossing is ontworpen om inhoud/concepten uit de 2D-wereld optimaal te hergebruiken. De belangrijkste rol hierbij speelt de 2D-plus-diepte-indeling. Deze indeling zorgt ervoor dat het maken van inhoud en inhoudvisualisatie is losgekoppeld. De weergavekern in autostereoscopische 3D-schermen ondersteunt de unieke Declipse-beeldindeling waardoor er een echt 3D-effect ontstaat.

 • 3D-inhoudsvisualisatie

  Er worden softwareprogramma's bij het scherm geleverd, zodat u 3D-inhoud kunt afspelen en de visualisatieparameters voor 3D en 2D kunt bedienen. De werkelijke 3D-inhoud kan via aansluitingen worden gemaakt. Deze zijn beschikbaar voor populaire softwarepakketten voor 3D-animatie. Bestaande 2D- of stereo-inhoud kan worden omgezet in de 2D-plus-diepte-indeling. De 2D-plus-diepte-indeling is compatibel met bestaande compressieprogramma's, omdat de extra bandbreedte van de diepte smal is.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in