Niet-gecategoriseerd

HalO™-scherm

  HalO™-scherm

  Alles nog beter in beeld

  Houd uw kosten onder controle met dit via netwerken te bedienen Philips HalO™ 42 inch LCD-scherm. Dankzij het grote aantal functies is het Philips HalO™-scherm geschikt voor zelfs de meest veeleisende weergavetoepassingen en het publiek zal versteld staan van de prachtige kleurveranderingen. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Alles nog beter in beeld

met het neusje van de zalm onder de schermen

 • Ontworpen voor continu gebruik

  Ontworpen voor continu gebruik

  Omdat de economie nooit stilstaat, zijn onze signage displays ontworpen voor continu gebruik. Dankzij de superieure componenten, en de daaruit voortvloeiende hoge kwaliteit, bent u bij deze serie modellen verzekerd van volledige betrouwbaarheid, vierentwintig uur per dag.

 • Philips HalO™

  Het opvallende HalO™-scherm is een uniek en gepatenteerd ontwerp. Met HalO™ kunt u een frame rond uw advertentie plaatsen. Deze is in te stellen op kleur of automatische kleuraanpassing, zodat uw boodschap duidelijk naar voren komt. Ideaal voor hobbyclubs, winkels, gameshops, hotels, sportcentra en nog veel meer applicaties. HalO™ is bedoeld voor gebruikers die iets extra's willen toevoegen aan hun digitale informatieprojecten.

 • Slimme uitsparing in achterzijde voor een kleine PC

  Professionele PC's maken deel uit van de meeste Public Signage-installaties, waardoor gewoonlijk ongewenste diepte en een wirwar van kabels ontstaat. Dit scherm voor openbare ruimten heeft een slimme uitsparing in de achterzijde die groot genoeg is voor een kleine PC. Daarnaast is het scherm voorzien van hulpmiddelen voor kabelbeheer.

 • SmartPower voor energiebesparing

  De intensiteit van de achtergrondverlichting kan worden gestuurd en vooraf worden ingesteld door het systeem. Hierdoor kunt u het energieverbruik met maximaal 50% terugdringen en aanzienlijk besparen op energiekosten.

 • Full HD LCD-scherm, 1920 x 1080p

  Dit beeldscherm heeft een resolutie die wordt aangeduid als Full HD. De geavanceerde LCD-schermtechnologie zorgt voor een volledige High Definition breedbeeldresolutie van 1080 progressieve lijnen, elk met 1920 pixels. Hierdoor hebt u de beschikking over de best mogelijke beeldkwaliteit voor HD-ingangssignalen met maximaal 1080 lijnen. Het scherm geeft heldere, trillingsvrije Progressive Scan-beelden met verbluffende kleuren. De levendige en scherpe beelden staan garant voor een verbeterde kijkervaring.

 • De helderheid wordt automatisch aangepast aan het omgevingslicht

  De weergave-instellingen worden aangepast aan het omgevingslicht, zonder dat de gebruiker hier iets aan hoeft te doen.

 • Geavanceerde functie tegen inbranden

  Stilstaande beelden die lang op het scherm worden weergegeven, veroorzaken mogelijk een "spookeffect" of het inbranden van het LCD-scherm. Hoewel het inbranden van LCD-schermen niet permanent is, kunt u het beter voorkomen, vooral op plaatsen waar inhoud 24 uur per dag, 7 dagen per week wordt weergegeven.

 • Beheer en configuratie op afstand via RS232

  Door middel van beheer op afstand kan de gebruiker de displays via het RS232-protocol bedienen en instellen. Met CEC-opdrachten hebt u altijd volledige controle over alle displays in uw signage-netwerk.

 • Voldoet aan RoHS-normen voor een beter milieu

  Schermen van Philips worden zo ontworpen en geproduceerd dat ze voldoen aan de strenge RoHS-normen (European Community Restriction of Hazardous Substances). Deze normen beperken het gebruik van lood en andere giftige bestanddelen die schadelijk zijn voor het milieu.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in