Fidelio

Philips Fidelio

Nano-bioscoopluidspreker

  Philips Fidelio

  Nano-bioscoopluidspreker

  Klein maar krachtig

  De Philips Fidelio B1-nanobioscoopluidspreker zorgt voor een krachtig, realistisch, meeslepend geluid in een opmerkelijk klein formaat. Dankzij de draadloze connectiviteit en een design zonder kabelwirwar, past de luidspreker naadloos in elke thuisbioscoop. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: 499,99 €
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Fidelio Nano-bioscoopluidspreker

5.1-kanaals draadloze subwoofer, Bluetooth® aptX en AAC, 1 HDMI in en HDMI out ARC, Microbeam-technologie B1/12 Soortgelijke producten zoeken

Klein maar krachtig

Krachtig bioscoopgeluid

 • De Microbeam-technologie zorgt voor een sensationeel geluid

  De Microbeam-technologie zorgt voor een sensationeel geluid

  Microbeam-technologie zorgt voor de levering van krachtig, nauwkeurig geluid uit een compacte luidspreker. De vier zeer gevoelige drivers (twee aan de zijkanten en twee in het midden) zijn in een gekruiste configuratie geplaatst, waardoor het geluid over 180 graden verspreid wordt met een zeer groot ideaalbereik. Het effect is een compacte, dynamische home cinema-luidspreker die u dieper in de actie onderdompelt.

 • Met de geleiding van tweetergeluid kunt u elk detail horen

  Met de geleiding van tweetergeluid kunt u elk detail horen

  Geleiding van tweetergeluid op de bovenkant van de luidspreker voegt meer sprankeling en HiFi-kwaliteit toe aan het geluid. Elke geleiding bestaat uit een zachte dome-tweeter met een neodymium-magneetsysteem dat met een speciale versterker en tuning werkt. De 18 openingen in de hele geleiding hebben toenemende diameters om een constant uitgangsniveau bij elke opening te waarborgen. Het resultaat is een virtuele reeks tweeters, waarbij elke opening als een enkele tweeter fungeert. Daardoor worden hoge frequenties op de muren geprojecteerd en wordt het geluid teruggekaatst naar de luisteraar.

 • Bluetooth® (aptX® en AAC) voor draadloos muziek streamen

  Bluetooth® (aptX® en AAC) voor draadloos muziek streamen

  Bluetooth® (aptX® en AAC) voor draadloos muziek streamen

 • Opmerkelijk compact en ruimtebesparend

  Opmerkelijk compact en ruimtebesparend
 • Slanke draadloze subwoofer voor verticale en horizontale plaatsing

  Slanke draadloze subwoofer voor verticale en horizontale plaatsing
 • 5.1-kanaals geluidsweergave

  B1 beschikt over 5.1-kanaals geluid met 6 ingebouwde versterkers voor uitzonderlijke geluidskwaliteit. Deze 5.1-systemen gebruik dezelfde luidsprekerkanalen en -configuratie, met een voorkanaal links en rechts, een middenkanaal, twee Surround-kanalen en een subwoofer. Deze bieden ondersteuning voor Dolby digital pro-logic 2.

 • De slanke compacte subwoofer zorgt voor diepe, krachtige bas

  Laat de enorm grote subwoofers achter u. Met een diepte van slechts 86 mm, kunt u onopvallend en eenvoudig een thuisbioscoop opzetten, zo groot als u wilt. Dat hij kleiner is betekent niet dat het geluid slechter is. De compacte subwoofer maakt gebruik van een doorvoerontwerp van de 6e klasse dat op een racecircuit lijkt, met een interne luidspreker die door twee baspijpen op verschillende frequenties wordt afgestemd, voor een groter frequentiebereik.

 • Aansluiten op één HDMI in voor een geweldige beeld- en geluidskwaliteit

  Geniet van levensechte 3D-weergave en Crystal Clear 5.1- of 7.1-audio, gewoon door de audio HDMI in-uitgang van onze speler aan te sluiten op uw niet-3D AV-ontvanger.

 • Dolby Digital en DTS

  Stap over op digitaal en haal het meeste uit uw muziek en films. Zelfs stereomuziek klinkt geweldig, omdat Dolby Digital en DTS Digital Surround digitale muziek en video's verbeteren door deze krachtiger te maken, zodat u een overweldigende Surround Sound uit uw home cinema-luidspreker krijgt.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in