Draagbare CD-speler

  Draagbare CD-speler

  Schokbestendig

  De CD-speler AX2301 combineert draagbare muziek met gebruiksvriendelijkheid. Veelzijdige CD-weergave, ononderbroken muziek en nog veel meer functies in een aantrekkelijke, druppelvormige behuizing van metallic zilver.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Schokbestendig

 • Digital Dynamic Bass Boost voor optimale bas bij elk volume

  Digital Dynamic Bass Boost voor optimale bas bij elk volume

  Digital Dynamic Bass Boost is een intelligente bass booster die een maximale basversterking geeft. Bij een hoog volume levert dat geen geluidsvervorming op en bij een laag volume wordt niet ingeleverd op de lage basfrequenties. Technologisch geavanceerde elektronica houdt continu het volume en de bas in de gaten en stelt beide heel nauwkeurig af om vervorming te voorkomen. Zo wordt een geoptimaliseerde bas verkregen. Met Digital Dynamic Bass Boost kunt u genieten van ongehoorde basweergave, ongeacht het geluidsvolume.

 • ESP voor muziek die onderweg nooit overslaat

  Elektronische schokbeveiliging is een handige functie waarmee u voorkomt dat de disc overslaat als uw speler schokken ondervindt tijdens het joggen of wanneer u onderweg bent. Tijdens het afspelen van uw CD wordt de muziek continu in de geheugenbuffer van de speler geplaatst. Deze buffer slaat tijdelijk uw muziek op. Als het apparaat onderhevig is aan schokken, per ongeluk of tijdens het sporten, kunt u nog steeds genieten van het ononderbroken geluid van de muziek die in de buffer is opgeslagen, terwijl de laser zich onmiddellijk focust op de plek van de schok en verdergaat met afspelen om de buffer aan te vullen.

 • Speel CD's, CD-R en CD-RW af

  Philips staat bekend als fabrikant van producten die compatibel zijn met veel typen discs. Met dit audiosysteem kunt u genieten van muziek op CD, CD-R en CD-RW. Op één cd past maximaal 10 uur muziek. CD-RW (CD-Rewritable Compatible) betekent dat uw audiosysteem zowel CD-Recordable (CD-R) als CD-Rewritable (CD-RW) kan afspelen. Op CD-R-discs kunt u één keer iets opnemen en u kunt ze afspelen op elke willekeurige audio-CD-speler. CD-RW-discs daarentegen zijn geschikt voor meerdere keren opnemen of beschrijven, en u kunt ze alleen afspelen op een compatibele audio-CD-speler.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in