Sportaudiospeler

  Sportaudiospeler

  Portable Sport Audio van Philips

  Ergonomie, duurzaamheid en geluidskwaliteit vormden de speerpunten bij het ontwerpen van de PSA-lijn. Onze CD-speler voor standaard audio-CD's en CD-R's met MP3-bestanden bieden dit dan ook allemaal.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Portable Sport Audio van Philips

 • Dynamic Bass Boost verbetert elektronisch de lage tonen

  Dynamic Bass Boost verbetert elektronisch de lage tonen

  Als u de Dynamic Bass Boost (DBB) activeert, worden de lage basfrequenties elektronisch verbeterd voor een consistente geluidsreproductie, vooral wanneer de luidspreker is ingesteld op een laag volumeniveau. U hoort dus altijd een imposant basgeluid.

 • Speel CD's, CD-R en CD-RW af

  Philips staat bekend als fabrikant van producten die compatibel zijn met veel typen discs. Met dit audiosysteem kunt u genieten van muziek op CD, CD-R en CD-RW. CD-RW (CD-Rewritable Compatible) betekent dat uw audiosysteem zowel CD-Recordable (CD-R) als CD-Rewritable (CD-RW) kan afspelen. Op CD-R-discs kunt u één keer iets opnemen en u kunt ze afspelen op elke willekeurige audio-CD-speler. CD-RW-discs zijn daarentegen geschikt voor meerdere keren opnemen of beschrijven, en u kunt ze alleen afspelen op een compatibele audio-CD-speler.

 • ESP voor muziek die onderweg nooit overslaat

  Elektronische schokbeveiliging is een handige functie waarmee u voorkomt dat de disc overslaat als uw speler schokken ondervindt tijdens het joggen of wanneer u onderweg bent. Tijdens het afspelen van uw CD wordt de muziek continu in de geheugenbuffer van de speler geplaatst. Deze buffer slaat tijdelijk uw muziek op. Als het apparaat onderhevig is aan schokken, per ongeluk of tijdens het sporten, kunt u nog steeds genieten van het ononderbroken geluid van de muziek die in de buffer is opgeslagen, terwijl de laser zich onmiddellijk focust op de plek van de schok en verdergaat met afspelen om de buffer aan te vullen.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in