Disney

Disney

Hanglamp

  voor meer informatie, download <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/717513416/717513416_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  voor meer informatie, download here

  Disney

  Hanglamp

  Fantasie aan!

  Deze levendige en kleurrijke Winnie de Poeh-hanglamp met leuke uitsnijdingen van Philips en Disney geeft speelse patronen weer op slaapkamermuren. De populaire gele beer brengt grote en zachte dromen! Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: 29,95 €
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Fantasie aan!

 • Voor kinderen

  Voor kinderen

  Deze lamp van Philips en Disney voor de slaapkamer van uw kind creëert een omgeving die kinderen aanmoedigt om zich uit te leven in plezier en creativiteit! Een plek waar uw kind kan studeren, spelen en slapen in gezelschap van de favoriete Disney-figuur. Deze lamp is ontworpen voor de veiligheid van uw kind.

 • Ideaal voor algemene verlichting

  Ideaal voor algemene verlichting

  Deze lamp van Philips en Disney is het stralende middelpunt van de slaapkamer van uw kind. De lamp creëert de perfecte lichtinstelling voor de dagelijkse bezigheden van uw kind.

 • Verstelbare hoogte bij installatie

  Deze hanglamp wordt geleverd met een lang snoer voor maximale flexibiliteit tijdens de installatie. Kies precies de hoogte die u wilt.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in