Hue go

  voor meer informatie, download <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/7146060ph/7146060ph_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  voor meer informatie, download here

  Onbegrensde mogelijkheden

  Voeg een Philips Hue Go met wit en gekleurd licht toe aan uw systeem. De Go heeft een elegant design met een transparante behuizing. Hij is draadloos, draagbaar en oplaadbaar en gaat tot wel drie uur mee. Bedien de lamp via het Hue-systeem of de knop op het product. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: 99,95 €
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop
 • Onbegrensde mogelijkheden

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Onbegrensde mogelijkheden

voor geweldige ervaringen

 • Draagbaar

  Draagbaar

  Philips Hue Go is de meest veelzijdige verlichting in uw huis. Als de stekker in het stopcontact zit, kunt u uw muren verlichten met gekleurd of wit licht. Haal de stekker uit het stopcontact en Philips Hue Go wordt een draagbaar accessoire voor het beste licht voor uw activiteiten. Met de oplaadbare batterij kan hij tot 3 uur mee. Ook in de draagbare modus kan de Philips Hue Go volledig worden bediend met uw smart device. Het ingebouwde slimme batterijbeheer zorgt voor optimaal gebruiksgemak. Hoewel Philips Hue Go niet waterbestendig is, is hij wel bestand tegen vocht.

 • Regeling op het product

  Regeling op het product

  Beheer de Philips Hue Go zelfs zonder uw smart device. Activeer direct lichtinstellingen door op de knop op het product te drukken. Kies uit 7 verschillende lichteffecten: functioneel warm wit licht, koel stimulerend daglicht en 5 natuurlijke dynamische lichteffecten voor speciale momenten. Of doorloop de diverse kleuren door snel te tikken en de knop vervolgens ingedrukt te houden tot de gewenste kleur zichtbaar wordt. Het wordt pas echt leuk wanneer u Philips Hue Go met de bridge verbindt. Bedien Philips Hue Go vanaf uw smart device en ontdek de eindeloze mogelijkheden.

 • Natuurlijke, dynamische effecten

  Natuurlijke, dynamische effecten

  Maak speciale momenten extra bijzonder met sfeervolle verlichting. Philips Hue Go biedt 5 natuurlijke, dynamische en gepatenteerde effecten: Cozy Candle, Sunday Coffee, Meditation, Enchanted Forest en Night Adventure. Elk effect heeft zijn eigen kleurenmix voor precies de juiste sfeer.

 • Volledige bediening via uw smart device met Hue-bridge

  Volledige bediening via uw smart device met Hue-bridge

  Sluit uw Philips Hue-lampen aan met de bridge en ontdek de eindeloze mogelijkheden van het systeem.

 • Wees creatief met 16 miljoen kleuren

  Wees creatief met 16 miljoen kleuren

  Speel met licht en kies uit 16 miljoen kleuren om de look en sfeer van de kamer direct te veranderen. Creër uw eigen sfeer moeiteloos met één druk op de knop. Gebruik een favoriete foto en beleef dat speciale moment opnieuw met lichtspetters. Sla uw favoriete lichtinstellingen op en gebruik ze wanneer u maar wilt

 • Synchroniseer verlichting met muziek en films

  Synchroniseer verlichting met muziek en films

  Vergroot uw TV-ervaring naar de hele kamer of synchroniseer de verlichting met uw favoriete muziek en zie hoe het licht reageert op het ritme. Download de apps van derden en ontdek de leuke dingen die u kunt doen met Philips Hue.

 • Verlicht uw games

  Verlicht uw games

  Til uw game-ervaring naar een hoger niveau. Download apps van derden en ontdek de verrassende dingen die u kunt doen met Philips Hue.

 • Op natuurlijke wijze wakker worden en gaan slapen

  Op natuurlijke wijze wakker worden en gaan slapen

  Philips Hue helpt u ontwaken zoals u dat wilt, zodat u uw dag met een fris gevoel begint. De helderheid van de lamp wordt geleidelijk sterker zodat het effect van zonsopgang wordt gecreëerd en u natuurlijker wakker wordt, in plaats van door het schelle geluid van een wekker. Begin uw dag goed. 's Avonds komt u met het ontspannende warm witte licht tot rust en maakt uw lichaam zich gereed voor een goede nachtrust.

 • Creëer de gewenste sfeer met warm wit tot Koel daglicht

  Creëer de gewenste sfeer met warm wit tot Koel daglicht

  Creëer de juiste sfeer voor elk moment en versier uw huis met warm tot koud wit licht. U kunt het hele jaar door van verschillende stijlen genieten. Kies voor het heldere witte licht van de eerste lentedagen, het warm witte licht van de zomerzon of voor koel daglicht in de winter.

 • Ontspan, lees, concentreer u en word energieker met lichtinstellingen

  Ontspan, lees, concentreer u en word energieker met lichtinstellingen

  Licht beïnvloedt ons humeur en ons gedrag. Philips Hue helpt u om van elk moment in uw dagritme een moment om van te genieten te maken. Sla uw ochtendkoffie over en begin de dag met koel, helder, wit daglicht dat uw lichaam en geest energieker maakt. Blijf gefocust dankzij nauwkeurig afgestemd, helder, wit licht. Of ga lekker zitten en ontspan met een zachte gloed van wit licht om de dag perfect te eindigen.

 • Intelligente bediening, thuis en onderweg

  Intelligente bediening, thuis en onderweg

  Met de Philips Hue iOS- en Android-app kunt u uw verlichting op afstand bedienen waar u ook bent. Controleer of u bent vergeten uw lampen uit te schakelen voordat u van huis ging, en schakel ze in als u niet voor het donker thuis bent.

 • Stel timers in voor uw gemak

  Stel timers in voor uw gemak

  Met de schemafunctie van de Philips Hue-app kan Philips Hue het laten lijken alsof u thuis bent als u niet thuis bent. Stel de lampen in om in te schakelen op een vooraf ingestelde tijd, zodat de lichten aan zijn wanneer u thuiskomt. U kunt zelfs in kamers het licht op verschillende tijden laten inschakelen. En natuurlijk kunt u het licht 's avonds geleidelijk laten uitschakelen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat er nog lampen aan zijn.

 • Dimmen zonder installatie

  Dimmen zonder installatie

  Ervaar gegarandeerd eenvoudig dimmen met Philips Hue. Niet te licht, niet te donker maar precies goed. Geen snoeren, elektricien of installatie vereist

 • Regel het op uw eigen manier

  Regel het op uw eigen manier

  Verbind uw Philips Hue-lampen met de bridge en ontdek de eindeloze mogelijkheden. Bedien uw lampen vanaf uw smartphone of tablet via de Philips Hue-app of voeg schakelaars toe aan uw systeem om uw lampen in te schakelen. U kunt timers, meldingen, wekkers en nog veel meer instellen voor de volledige Philips Hue-ervaring. Philips Hue werkt zelfs met Amazon Alexa, Apple Homekit en Google Home zodat u uw verlichting met uw stem kunt bedienen.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in