Aurea

LCD-TV

  Aurea

  LCD-TV

  De verleiding van het licht

  De Aurea Flat TV gebruikt de schoonheid van licht om uw kijkervaring een nieuwe dimensie te geven. In het oogstrelende ontwerp is Ambilight Spectra met Active Frame verwerkt. Met Perfect Pixel HD Engine en het Full HD 1080p LCD-scherm is zien geloven. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Tot € 300 cashback op een OLED TV

De verleiding van het licht

 • Perfect Natural Motion voor zeer vloeiende bewegingen in Full HD-films

  Geniet zonder trillingen in het beeld van de actie. Perfect Natural Motion maakt een schatting van de beweging in het beeld en corrigeert trillende bewegingen in TV-uitzendingen en films (inclusief beelden van 1080p en 24p True Cinema op Blu-ray en DVD). Het resultaat is nog vloeiendere en rustigere beelden met uitstekende scherpte. Geniet van beelden met een nog hogere kwaliteit dan in de bioscoop!

 • Ambilight Spectra met Active Glass Frame en dynamische lichtkrans

  Ambilight Spectra met Active Glass Frame en dynamische lichtkrans

  De dynamische lichtkrans van Ambilight Spectra breidt het licht en de sfeer van het beeld uit tot ver buiten het scherm. U kunt volledig opgaan in het beeld. Uw kijkplezier krijgt een magische dimensie. De Aurea heeft een hoogwaardig ontwerp, omlijst met een uniek, kristalglazen front dat bestaat uit één geheel. Het Active Frame verandert hierdoor van een stijlvol designobject in een dynamische sensatie van kleur en licht. Rond het scherm zorgen meer dan 150 power-LED's voor een zachte, veelkleurige lichtkrans die het scherm omhult en vloeiend overgaat op de wand.

 • Perfect Pixel HD Engine voor ongeëvenaarde beeldscherpte en helderheid

  Perfect Pixel HD Engine voor ongeëvenaarde beeldscherpte en helderheid

  Ervaar ongeëvenaarde beeldscherpte en helderheid met Perfect Pixel HD Engine. Elke pixel van het beeld wordt aangepast aan de omringende pixels, met een natuurlijker beeld als gevolg. Het resultaat is een unieke combinatie van beeldscherpte, natuurlijke beelden, levendige kleuren, superieur contrast en vloeiende, natuurlijke bewegingen bij alles wat u kijkt. Heldere en haarscherpe beelden zijn het gevolg van de detectie en reductie van storingen en ruis in alle inhoudsbronnen, van multimedia tot standaard-TV.

 • 100 Hz Clear LCD, 2 ms voor zeer scherpe beeldweergave

  100 Hz Clear LCD, 2 ms voor zeer scherpe beeldweergave

  100 Hz Clear LCD zorgt voor een zeer scherpe weergave. De dubbele framesnelheid zorgt ervoor dat snelle bewegingen meer dan twee keer zo scherp worden weergegeven als bij conventionele LCD-schermen, wat resulteert in een responstijd van 2 milliseconden. Hierdoor kunt u nu zelfs bij snelle bewegingen van een scherp beeld genieten.

 • HD Ready 1080p voor een hoogwaardige beeldkwaliteit in Full HD-beelden

  Geniet van de uitzonderlijke beeldkwaliteit van Full High Definition TV-signalen van HD-bronnen zoals HDTV-uitzendingen of het DVD-formaat Blu-ray. 1080p HD Ready TV's leveren een hogere beeldkwaliteit dan HD Ready toestellen. Deze voldoen aan de strikte normen van EICTA en zijn uitgerust met een Full HD-scherm dat de resolutie en beeldkwaliteit van een Full HD 1920 x 1080p High Definition TV-signaal volledig tot hun recht laat komen. Ze hebben een universele ingang voor analoge YPbPr-aansluitingen en ongecomprimeerde, digitale DVI- of HDMI-aansluitingen die HDCP ondersteunen. Ze kunnen 1080p-signalen van 24, 50 en 60 Hz weergeven.

 • Verwerking van 2250 biljoen kleuren

  Levendige en natuurlijke beelden door de geavanceerde kleurverwerking. De 17-bits kleurenbooster optimaliseert elk van de 3 kleurkanalen (RGB), een totale verwerkingskracht van 2250 biljoen kleuren. Nog levendigere kleuren en een geweldige scherpte zijn het resultaat. De geavanceerde algoritmes detecteren huidskleur en kleurenschaduwen en verwerken deze tot de natuurlijkste kleuren.

 • Dynamisch contrast 30000:1 voor verbluffende, rijke, zwarte details

  Wilt u een plat LCD-scherm met het hoogste contrast en de levendigste beelden? De combinatie van geavanceerde digitale videoverwerking van Philips en de unieke technologie voor het dimmen en verbeteren van de achtergrondverlichting, zorgt voor levendige beelden. Dynamisch contrast verhoogt het contrast met een uitstekend zwartniveau en een nauwkeurige weergave van donkere schaduwen en kleuren. Zo ontstaat een helder, levensecht beeld met een hoog contrast en levendige kleuren.

 • MPEG4 HDTV-ontvangst via DVB-T- en DVB-kabeltuner*

  Het Full HD-scherm heeft een breedbeeldresolutie van 1920 x 1080p. Dit is de hoogste resolutie van HD-bronnen voor de best mogelijke beeldkwaliteit. Met HDTV kunt u High Definition terrestrial uitzendingen ontvangen via de ingebouwde tuner die geschikt is voor DVB-T- en DVB-kabelsignalen voor zowel MPEG-2- als MPEG-4-formaat. Ook zonder set-top box zult u genieten van een uitzonderlijke beeld- en geluidskwaliteit.

 • DLNA PC-netwerkaansluiting om door de inhoud van uw PC en thuisnetwerk te bladeren

  Met de PC-netwerkaansluiting hebt u eenvoudig toegang tot uw foto's en muziek op uw PC of uw thuisnetwerk. De aansluiting maakt gebruik van de Ethernet-aansluiting (LAN) met het DLNA-protocol waardoor DLNA-gecertificeerde producten probleemloos samenwerken. Als u uw TV aansluit op uw thuisnetwerk, hebt u toegang tot informatie van alle DLNA-gecertificeerde apparaten. Via uw thuisnetwerk kunt u bladeren door digitale foto's en muziekbestanden op uw PC. Met de intuïtieve gebruikersinterface van de TV hebt u met één druk op de knop toegang tot de content

 • 4 HDMI-ingangen met EasyLink voor een volledige HD-verbinding

  EasyLink maakt gebruik van het HDMI CEC-protocol volgens de industriestandaard voor het delen van functionaliteit tussen aangesloten apparaten en de TV. Dankzij EasyLink kunt u met slechts één afstandsbediening de belangrijkste functies van uw TV en de aangesloten apparaten bedienen. HDMI maakt een ongecomprimeerde, digitale RGB-verbinding tussen de bron en het scherm, voor de ultieme beeldkwaliteit. HDMI maakt gebruik van HDCP-kopieerbeveiliging. Met 3 HDMI-ingangen aan de achterkant en 1 aan de zijkant van de TV kunt u meerdere HD-bronnen aansluiten, zoals bijvoorbeeld een HD set-top box, een Blu-ray-speler en een gameconsole of digitale camcorder.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs
 • DVB-T alleen in bepaalde landen ondersteund
 • DVB-T MPEG4 alleen voor: Frankrijk, Spanje, Denemarken, Noorwegen, Finland, Zweden. DVB-C MPEG4 alleen voor bepaalde providers: Denemarken, Noorwegen, Finland, Zweden. De meest recente informatie is beschikbaar op het typeplaatje van de TV of via www.philips.com/support onder het specifieke typenummer.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in