Ontworpen met het oog op de toekomst

  Ontworpen met het oog op de toekomst

  Ontworpen met het oog op de toekomst

  Laat u betoveren door de geweldige prestaties en geniet van schitterende LED-technologie in een ultraplat ontwerp van hoogwaardig aluminium. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Ontworpen met het oog op de toekomst

107 cm (42"), Full HD 1080p, digitale TV 42PFL6805H/60 Soortgelijke producten zoeken

Tot € 300 cashback op een OLED TV

Ontworpen met het oog op de toekomst

met afstandsbediening op zonne-energie

 • Prachtige LED-beelden en een lager energieverbruik

  Prachtige LED-beelden en een lager energieverbruik

  Deze TV is uitgerust met de meest geavanceerde LED-verlichtingstechnologie en biedt een opvallende, minimalistische vormgeving gecombineerd met een verbluffende beeldkwaliteit en het laagste energieverbruik in deze categorie. Met LED-achtergrondverlichting bent u verzekerd van een laag energieverbruik en beelden die helder, contrastrijk en scherp zijn en zeer levendige kleuren hebben. Bovendien is het geruststellend om te weten dat LED-verlichtingstechnologie geen schadelijke materialen bevat.

 • 2-in-1-muursteun/standaard voor een rommelvrije installatie

  2-in-1-muursteun/standaard voor een rommelvrije installatie

  Deze revolutionaire 2-in-1-tafelstandaard kan ook eenvoudig als muursteun voor uw televisie worden gebruikt. Het gepatenteerde ontwerp kan op 4 manieren worden bevestigd: als draaibare tafelstandaard, draaibare muursteun, ultraplatte muursteun en Vesa-compatibele muursteun. De montage is kinderspel en met de slimme waterpasfunctie hangt u de TV perfect horizontaal!

 • Met de afstandsbediening op zonne-energie hoeft u nooit meer de batterijen te vervangen

  Met de afstandsbediening op zonne-energie hoeft u nooit meer de batterijen te vervangen

  Met deze afstandsbediening op zonne-energie hoeft u nooit meer batterijen te vervangen of weg te gooien. De zonnecellen, ontworpen voor maximale duurzaamheid, laden de afstandsbediening op met daglicht. Ook in de donkere wintermaanden hoeft u zich geen zorgen te maken, want de ingebouwde accu bouwt een royale energievoorraad op.

 • 100% recyclebare verpakking voor een schoner milieu

  Wij gebruiken een 100% recyclebare verpakking voor een schoner milieu. De verpakking heeft een zeer vernieuwend ontwerp. Doordat de polystyreen beschermranden en plastic zakken ontbreken, levert deze TV meteen al een bijdrage aan een duurzamer milieu. Dankzij het innovatieve ontwerp kan nu dus ook voor een TV van deze grootte een volledig recyclebare verpakking van 100% papier en karton worden gebruikt.

 • Gestroomlijnd, plat en van hoge kwaliteit, gemaakt van gerecycled aluminium

  Deze TV heeft een van de platste profielen die op de markt te vinden zijn. Het straalt kwaliteit uit met een hypermodern, ultraplat LED-scherm met randverlichting, en een stevige aluminium behuizing. Dankzij het gerecycled aluminium van hoge kwaliteit geldt de pure verschijning van het aluminium ontwerp als levend bewijs dat duurzaamheid en een hoogwaardig product samen kunnen gaan. Het aluminium dat is gebruikt bij de productie heeft een recyclingpercentage van meer dan 60%, en dat is veel hoger dan gewoon aluminium.

 • Aan-uitschakelaar, ZeroWatt

  Elimineer energieverbruik met de ZeroWatt-schakelaar

 • Levensecht beeld en geluid voor een bioscoopervaring in uw eigen huis.

  Pixel Precise HD is gebaseerd op het bekroonde Pixel Plus. De technologie tilt de beeldkwaliteit naar een hoger niveau, met 4 biljoen kleuren met HD Natural Motion voor zeer vloeiende bewegingen en haarscherp beeld in al uw films. Dankzij de fantastische resolutie geniet u met Pixel Precise HD van de beste beeldkwaliteit, of u nu naar een onlinevideo of naar hoogwaardige Blu-ray-films kijkt. Het luidsprekersysteem van 20 W met kristalhelder geluid maakt de bioscoopervaring af.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs
 • EPG voor 8 dagen. Deze service is niet in alle landen beschikbaar.
 • De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.
 • Normaal energieverbruik wanneer ingeschakeld gemeten in overeenstemming met IEC62087 Ed 2.
 • Energieverbruik in kWh per jaar, op basis van het stroomverbruik van de televisie als deze 4 uur per dag, 365 dagen per jaar is ingeschakeld. Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe de televisie wordt gebruikt.
 • Deze televisie bevat lood in bepaalde onderdelen of componenten waarvoor geen alternatieve technologie bestaat, in overeenstemming met bestaande vrijstellingsclausules van de RoHS-richtlijn.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in