Flat TV

  BBE

  Flat TV

  Zo slank en helder zag u onze TV's nog nooit.

  Met zijn elegante, gestroomlijnde vorm en HD ready-technologie is dit onze slankste TV tot nu toe. Door de krachtige Pixel Plus 2 HD Engine en de subwoofer voor een diepe bass kunt u genieten van de ultieme kijkervaring. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Zo slank en helder zag u onze TV's nog nooit.

 • HD ready, voor de hoogste kwaliteit HD-weergave

  HD ready, voor de hoogste kwaliteit HD-weergave

  Geniet van de uitzonderlijke kwaliteit van HD-beelden. U bent alvast voorbereid op toekomstige HD-bronnen zoals HDTV-set-top boxes of Blu-ray Discs. HD ready TV's leveren een hogere beeldkwaliteit dan televisies met Progressive Scan. De toestellen voldoen aan de strikte normen van EICTA en zijn uitgerust met een HD-scherm dat de resolutie en beeldkwaliteit van HD-signalen volledig tot hun recht doet komen. Ze hebben een universele ingang voor analoge YPbPr-aansluitingen en ongecomprimeerde, digitale DVI- of HDMI-aansluitingen, en ondersteunen bovendien HDCP. Ze kunnen 720p- en 1080i-signalen van 50 en 60 Hz weergeven.

 • Pixel Plus 2 HD voor meer details, diepte en helderheid

  Pixel Plus 2 HD voor meer details, diepte en helderheid

  Pixel Plus 2 HD staat garant voor een unieke combinatie van verbluffende beeldscherpte, natuurlijke beelden, een groter dieptegevoel, levendige kleuren en de vloeiende, natuurlijke beweging van standaard TV, High Definition-signalen en multimediabronnen. Elke pixel van het binnenkomende beeld wordt aangepast aan de omringende pixels, met een natuurlijker beeld als gevolg. Storingen in gecomprimeerd multimediamateriaal worden verminderd om het beeld helder en haarscherp te maken. Digitale ruisonderdrukking maakt het beeld vloeiend maar haarscherp.

 • HD LCD WXGA-scherm met een resolutie van 1366 x 768p

  Dit WXGA-scherm met de nieuwste LCD-schermtechnologie biedt een HD-breedbeeldresolutie van 1366 x 768p pixels en geeft trillingsvrije Progressive Scan-beelden met een optimale helderheid en verbluffende kleuren. De levendige en scherpe beelden staan garant voor comfortabel kijkplezier.

 • Geïntegreerde digitale tuner voor DVB-T-ontvangst

  Met de geïntegreerde DVB-T-tuner kunt u Digital Terrestrial TV bekijken of opnemen. U hebt dus geen extra set-top box of kabels nodig.

 • Een responstijd tot wel 8 ms voor heldere, snel bewegende actiebeelden

  De responstijd meet de signaalreactiesnelheid in milliseconden. Een snelle responstijd is beter omdat daardoor zichtbare beeldartefacts worden verwijderd die uw kijkplezier zouden kunnen verminderen wanneer u snel bewegende beelden of objecten bekijkt. Dit LCD-scherm heeft een responstijd van 8 ms, zodat u heldere, snel bewegende actiebeelden kunt bekijken op uw LCD-TV.

 • Digital Natural Motion voor vloeiende bewegende beelden

  Philips heeft Digital Natural Motion ontwikkeld om de trillende effecten bij bewegende beelden weg te werken. Digital Natural Motion maakt een schatting van de beweging in het beeld en corrigeert trillende bewegingen in TV-uitzendingen en films (op DVD). Het resultaat is een naadloze weergave van bewegingen en een uitstekende scherpte, wat het kijken nog plezieriger maakt.

 • 28,9 miljard kleuren en een contrastverhouding tot 7500:1

  Levendige en natuurlijke beelden door de meest geavanceerde kleurverwerking. De 3 kleurkanalen (RGB) zijn geoptimaliseerd voor het gebruik van een 10-bits RGB-verwerkingstechnologie. Hierdoor ontstaan er in totaal 28,9 miljard kleuren. Levendige kleuren en een geweldige scherpte en een geweldig zwartniveau zijn het resultaat. Tevens kunt u genieten van een nauwkeurige weergave van donkere schaduwen en kleuren voor een helder, levensecht beeld met een hoog contrast en levendige kleuren

 • Incredible Surround met subwoofer voor diepe bass-tonen

  Incredible Surround is een geluidstechnologie van Philips die het geluidsveld drastisch vergroot, waardoor u het geluid echt ondergaat. Incredible Surround werkt met geavanceerde elektronische faseverschuiving, waarmee het geluid links en rechts zo gemixt wordt dat de virtuele afstand tussen de twee luidsprekers wordt vergroot. Deze bredere spreiding vergroot het stereo-effect en zorgt voor een natuurlijkere geluidsdimensie. Met Incredible Surround met geïntegreerde subwoofer ervaart u totale surround met een dieper en breder bass-geluid.

 • BBE voor een buitengewoon helder geluid

  BBE High Definition-geluid is de kerntechnologie voor geluidsverbetering (licentie van BBE Sound), waarmee u echte, natuurlijke muziek kunt ervaren met rijke en duidelijk hoorbare stemmen.

 • Draaivoet voor de optimale kijkhoek

  Deze TV wordt geleverd met een draaivoet waarmee u televisie kunt kijken vanuit uw favoriete kijkhoek, zodat u vanuit elke plek in de kamer kunt genieten van de beste entertainment.

 • 4 HDMI-ingangen voor volledig digitale HD-verbinding in één kabel

  HDMI maakt een ongecomprimeerde, digitale RGB-verbinding tot stand tussen de bron en het scherm, voor de ultieme beeldkwaliteit. HDMI geeft op intelligente wijze de hoogste uitvoerresolutie door aan het bronapparaat. De HDMI-ingang is volledig compatibel met oudere DVI-bronnen, maar kan ook digitale audio aan. Er wordt gebruikgemaakt van HDCP-kopieerbeveiliging. Met 3 HDMI-ingangen aan de achterkant en 1 aan de zijkant van de TV kunt u meedere HD-bronnen aansluiten, zoals bijvoorbeeld een HD-set-top box, een Blu-ray-speler en een spelcomputer of digitale camcorder. Uw TV is helemaal klaar voor de HD-toekomst.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in