Ultraslanke 3D LED-TV

  CI Plus

  Ultraslanke 3D LED-TV

  Houd uw popcorn goed vast

  Ervaar entertainment in schitterende LED-kwaliteit op de Philips 3D-LED-TV uit de 4308-serie. Dankzij de Pixel Plus HD Engine worden uw favoriete 3D-films voorzien van levendige details. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

4000 series Ultraslanke 3D LED-TV

81 cm (32"), 3D Max, DVB-T/C 32PFL4308H/12 Soortgelijke producten zoeken

Tot € 300 cashback op een OLED TV

Houd uw popcorn goed vast

Ultraslanke 3D LED-TV met adrenalinestoot

 • TV pauzeren & opnemen via USB - pauzeer uw programma's en neem ze op

  Wilt u even stoppen met kijken en later verder kijken? Door de pauzefunctie hoeft u nooit meer op een reclame te wachten (of er naar te kijken!). Wilt u een digitale uitzending opnemen en later bekijken? Zoek in de elektronische programmagids uw favoriete programma's op en stel het opnametijdstip in. U kunt eenvoudig een USB-schijf aansluiten op de TV. De uitzending wordt hierop opgeslagen, zodat u die later kunt bekijken.

 • 200 Hz Perfect Motion Rate (PMR) voor heldere, scherpe actiebeelden

  Voor beeldbewegingen die er gedetailleerd, vloeiend en natuurlijk uitzien, heeft Philips Perfect Motion Rate (PMR) ontwikkeld: onze standaard voor het meten van de scherpte van bewegende beelden. PMR is het gecombineerde resultaat van onze unieke videoverwerking, het aantal frames per seconde en de vernieuwingsfrequentie van elk frame, perfectie in dimvermogen en achtergrondverlichtingtechnologie. Een hogere PMR draagt bij aan een hoger contrast en betere weergave van bewegende beelden, oftewel superieure beeldkwaliteit voor u.

 • 3D Max: een krachtige 3D-ervaring in Full HD-resolutie

  3D Max: een krachtige 3D-ervaring in Full HD-resolutie

  Met Active 3D-technologie en high-speed scherm voor realistische 3D-beelden met uitzonderlijke diepte- en contrastniveaus. Dankzij 3D-diepteaanpassing kunt u eenvoudig het gewenste 3D-effectniveau bepalen. U kunt 2D-materiaal naar levendige en zuivere 3D converteren. De ultieme 3D-ervaring.

 • Full HD LED-TV - schitterende LED-beelden met ongelofelijk contrast

  Full HD LED-TV - schitterende LED-beelden met ongelofelijk contrast

  Beeldkwaliteit is belangrijk. Normale HDTV's leveren kwaliteit, maar u verwacht het beste. Stelt u zich eens voor: adembenemend scherpe details met hoge helderheid, ongelofelijk contrast, uitstekende weergave van bewegende beelden, realistische kleuren, levensecht beeld én laag energieverbruik. U hoeft niet verder te zoeken. Full HD LED levert meer detail dan standaard HDTV's. En meer detail in het beeld betekent een intensere kijkervaring voor u.

 • Micro Dimming optimaliseert het contrast op uw TV

  Micro Dimming optimaliseert het contrast op uw TV

  Geniet van adembenemende beelden met extreem contrast, ongelooflijke scherpte en levendige kleuren. Dankzij de achtergrondverlichting van het Edge LED-scherm wordt het beeld in 6400 verschillende zones geanalyseerd en automatisch aangepast. Hierdoor ontstaat een levensechte, meeslepende kijkervaring.

 • USB voor weergave van multimedia

  USB voor weergave van multimedia

  Sluit uw USB-stick, digitale camera, MP3-speler of ander multimedia-apparaat aan op de USB-poort aan de zijkant van uw TV om te genieten van foto's, video's en muziek met de gebruiksvriendelijke inhoudbrowser op het scherm.

 • Drie HDMI-ingangen en EasyLink voor geïntegreerde connectiviteit

  Drie HDMI-ingangen en EasyLink voor geïntegreerde connectiviteit

  Vermijd kabelwirwar met een enkele kabel die beeld- en geluidssignalen van uw apparaat naar uw TV overbrengt. Doordat HDMI de signalen ongecomprimeerd overbrengt, gaat de goede kwaliteit van de bron niet verloren. Samen met Philips EasyLink hebt u slechts één afstandsbediening nodig voor de meeste handelingen op uw TV, DVD-speler, Blu-ray-speler, set-top box of home cinema-systeem.

 • PC-ingang om beelden vanaf uw computer te tonen op het TV-scherm

  Gebruik uw TV als monitor. Sluit eenvoudig aan via een HDMI-DVI kabel/converter en u kunt direct beginnen.

 • Pixel Plus HD voor meer details en helderheid

  Onze geavanceerde digitale beeldverwerkingstechnologie vergroot het aantal lijnen en pixels. Het resultaat is een superscherp beeld met ongelooflijk veel details en diepte, altijd en bij elke bron.

 • Ga op in de muziek en de film met 20 W RMS en Incredible Surround

  Creëer een levensecht geluid. Met krachtige versterkers en Incredible Surround ervaart u totale Surround Sound met een dieper en breder geluid voor een nog rijkere kijkervaring.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

 • MyRemote-app en verwante functionaliteiten wisselen per TV-model en land, evenals smartphonemodellen en besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar: www.philips.com/TV.
 • Compatibiliteit hangt af van Wi-Fi Miracast-certificering in Android 4.2 of hoger. Raadpleeg de handleiding van uw apparaat voor meer informatie.
 • Smart TV-app: ga naar www.philips.com/tv voor meer informatie over het serviceaanbod in uw land.
 • Alleen opnemen via USB voor digitale kanalen. Opnamen kunnen worden beperkt door een kopieerbeveiliging (CI+). Voor bepaalde landen en kanalen zijn mogelijk beperkingen van toepassing.
 • Ouders moeten hun kinderen in de gaten houden tijdens het kijken naar 3D en ervoor zorgen dat ze niet te maken krijgen met de ongemakken die hierboven zijn beschreven. 3D kijken wordt niet aanbevolen voor kinderen onder de 6 jaar, omdat hun visuele systeem nog niet volledig is ontwikkeld.
 • De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.
 • Software-upgrade vereist voor HbbTV, MultiRoom Client en Server, Netflix en myRemote-app.
 • Energieverbruik in kWh per jaar, op basis van het stroomverbruik van de televisie als deze 4 uur per dag, 365 dagen per jaar is ingeschakeld. Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe de televisie wordt gebruikt.
 • EPG en actuele gegevens (tot 8 dagen) zijn afhankelijk van land en kabelmaatschappij.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in