Slim LED-TV

  Slim LED-TV

  Puur entertainment

  Geniet van scherpe en heldere beelden op een LED-TV met Digital Crystal Clear uit de Philips 3108-serie. Deze serie combineert levendige beelden en een geweldig geluid met een minimalistisch ontwerp. Gegarandeerd een onvergetelijke kijkervaring. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

3100 series Slim LED-TV

81 cm (32"), HDTV, DVB-T/C/S/S2 32PFL3118K/12 Soortgelijke producten zoeken

Puur entertainment

Slim LED-TV

 • TV pauzeren & opnemen via USB - pauzeer uw programma's en neem ze op

  Wilt u even stoppen met kijken en later verder kijken? Door de pauzefunctie hoeft u nooit meer op een reclame te wachten (of er naar te kijken!). Wilt u een digitale uitzending opnemen en later bekijken? Zoek in de elektronische programmagids uw favoriete programma's op en stel het opnametijdstip in. U kunt eenvoudig een USB-schijf aansluiten op de TV. De uitzending wordt hierop opgeslagen, zodat u die later kunt bekijken.

 • 100 Hz Perfect Motion Rate (PMR) voor superscherpe actiebeelden

  100 Hz Perfect Motion Rate (PMR) voor superscherpe actiebeelden

  Voor beeldbewegingen die er gedetailleerd, vloeiend en natuurlijk uitzien, heeft Philips Perfect Motion Rate (PMR) ontwikkeld: onze standaard voor het meten van de scherpte van bewegende beelden. PMR is het gecombineerde resultaat van onze unieke videoverwerking, het aantal frames per seconde en de vernieuwingsfrequentie van elk frame, perfectie in dimvermogen en achtergrondverlichtingtechnologie. Een hogere PMR draagt bij aan een hoger contrast en betere weergave van bewegende beelden, oftewel superieure beeldkwaliteit voor u.

 • LED-TV voor een geweldig contrast

  LED-TV voor een geweldig contrast

  Met LED-achtergrondverlichting combineert u een laag energieverbruik met mooie lijnen. Een helder beeld, geweldig contrast en sprekende kleuren. Bovendien worden in de LED-technologie geen gevaarlijke materialen gebruikt, zodat het ook een groenere keuze is.

 • Twee HDMI-ingangen en EasyLink voor geïntegreerde connectiviteit

  Twee HDMI-ingangen en EasyLink voor geïntegreerde connectiviteit

  Vermijd kabelwirwar met een enkele kabel die beeld- en geluidssignalen van uw apparaat naar uw TV overbrengt. Doordat HDMI de signalen ongecomprimeerd overbrengt, gaat de goede kwaliteit van de bron niet verloren. Samen met Philips EasyLink hebt u slechts één afstandsbediening nodig voor de meeste handelingen op uw TV, DVD-speler, Blu-ray-speler, set-top box of home cinema-systeem.

 • USB voor weergave van multimedia

  USB voor weergave van multimedia

  Sluit uw USB-stick, digitale camera, MP3-speler of ander multimedia-apparaat aan op de USB-poort aan de zijkant van uw TV om te genieten van foto's, video's en muziek met de gebruiksvriendelijke inhoudbrowser op het scherm.

 • PC-ingang om beelden vanaf uw computer te tonen op het TV-scherm

  Gebruik uw TV als monitor. Sluit eenvoudig aan via een HDMI-DVI kabel/converter en u kunt direct beginnen.

 • Digital Crystal Clear voor een betere beeldkwaliteit

  Geniet van bijzonder heldere foto's bij elke bron. Deze innovatieve beeldtechnologieën passen de beeldkwaliteit digitaal aan en optimaliseren deze voor het beste contrast en de beste kleuren en scherpte.

 • Drievoudige tuner met DVB-S voor HD-ontvangst zonder de rommel

  Met de geïntegreerde digitale tuner ontvangt u satelliet-, digitale kabel- en antenne-TV zonder dat u hier een extra set-top box voor nodig hebt. U geniet dus zonder extra poespas van kwaliteits-TV.

Alle specificaties bekijken
 • Alleen opnemen via USB voor digitale kanalen. Opnamen kunnen worden beperkt door een kopieerbeveiliging (CI+). Voor bepaalde landen en kanalen zijn mogelijk beperkingen van toepassing.
 • De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.
 • Energieverbruik in kWh per jaar, op basis van het stroomverbruik van de televisie als deze 4 uur per dag, 365 dagen per jaar is ingeschakeld. Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe de televisie wordt gebruikt.
 • EPG en actuele gegevens (tot 8 dagen) zijn afhankelijk van land en kabelmaatschappij.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in