Slim LED-TV

  CI Plus

  Slim LED-TV

  Puur entertainment

  Geniet van een LED-TV met Digital Crystal Clear uit de Philips 3008-serie voor bijzonder levendige beelden gecombineerd met een minimalistisch ontwerp. Gegarandeerd een onvergetelijke kijkervaring in elke kamer. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

3000 series Slim LED-TV

81 cm (32"), HDTV, DVB-T/C 32PFL3028H/12 Soortgelijke producten zoeken

Tot € 300 cashback op een OLED TV

Puur entertainment

Slim LED-TV

 • TV pauzeren & opnemen via USB - pauzeer uw programma's en neem ze op

  Wilt u even stoppen met kijken en later verder kijken? Door de pauzefunctie hoeft u nooit meer op een reclame te wachten (of er naar te kijken!). Wilt u een digitale uitzending opnemen en later bekijken? Zoek in de elektronische programmagids uw favoriete programma's op en stel het opnametijdstip in. U kunt eenvoudig een USB-schijf aansluiten op de TV. De uitzending wordt hierop opgeslagen, zodat u die later kunt bekijken.

 • LED-TV voor een geweldig contrast

  LED-TV voor een geweldig contrast

  Met LED-achtergrondverlichting combineert u een laag energieverbruik met mooie lijnen. Een helder beeld, geweldig contrast en sprekende kleuren. Bovendien worden in de LED-technologie geen gevaarlijke materialen gebruikt, zodat het ook een groenere keuze is.

 • 100 Hz Perfect Motion Rate (PMR) voor superscherpe actiebeelden

  100 Hz Perfect Motion Rate (PMR) voor superscherpe actiebeelden

  Voor beeldbewegingen die er gedetailleerd, vloeiend en natuurlijk uitzien, heeft Philips Perfect Motion Rate (PMR) ontwikkeld: onze standaard voor het meten van de scherpte van bewegende beelden. PMR is het gecombineerde resultaat van onze unieke videoverwerking, het aantal frames per seconde en de vernieuwingsfrequentie van elk frame, perfectie in dimvermogen en achtergrondverlichtingtechnologie. Een hogere PMR draagt bij aan een hoger contrast en betere weergave van bewegende beelden, oftewel superieure beeldkwaliteit voor u.

 • Twee HDMI-ingangen voor geïntegreerde connectiviteit

  Twee HDMI-ingangen voor geïntegreerde connectiviteit

  Vermijd een wirwar aan kabels en stuur video en audio via dezelfde kabel van uw apparaat naar de TV. HDMI gebruikt ongecomprimeerde signalen, zodat de beste kwaliteit behouden blijft.

 • USB voor weergave van multimedia

  USB voor weergave van multimedia

  Sluit uw USB-stick, digitale camera, MP3-speler of ander multimedia-apparaat aan op de USB-poort aan de zijkant van uw TV om te genieten van foto's, video's en muziek met de gebruiksvriendelijke inhoudbrowser op het scherm.

 • Mis geen woord met Clear Sound

  Mis geen woord met Clear Sound

  Clear Sound is een innovatieve audiotechnologie waarbij de verstaanbaarheid van stemmen, zowel bij spraak als zang, aanzienlijk wordt verbeterd. U verstaat ieder woord en kunt dus optimaal genieten van wat u ziet.

 • PC-ingang om beelden vanaf uw computer te tonen op het TV-scherm

  Gebruik uw TV als monitor. Sluit eenvoudig aan via een HDMI-DVI kabel/converter en u kunt direct beginnen.

 • Digital Crystal Clear voor een betere beeldkwaliteit

  Geniet van bijzonder heldere foto's bij elke bron. Deze innovatieve beeldtechnologieën passen de beeldkwaliteit digitaal aan en optimaliseren deze voor het beste contrast en de beste kleuren en scherpte.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

 • Alleen opnemen via USB voor digitale kanalen. Opnamen kunnen worden beperkt door een kopieerbeveiliging (CI+). Voor bepaalde landen en kanalen zijn mogelijk beperkingen van toepassing.
 • De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.
 • Energieverbruik in kWh per jaar, op basis van het stroomverbruik van de televisie als deze 4 uur per dag, 365 dagen per jaar is ingeschakeld. Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe de televisie wordt gebruikt.
 • EPG en actuele gegevens (tot 8 dagen) zijn afhankelijk van land en kabelmaatschappij.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in