TV

  Verruim uw kijkervaring

  Deze TV combineert een Real Flat-beeldbuis met 100Hz-beeldverwerkingstechnologie. Hierdoor worden films en sport natuurgetrouw weergegeven en is het beeld rustgevend voor de ogen. Virtual Dolby Surround Sound voegt een extra dimensie toe aan uw kijkplezier. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Verruim uw kijkervaring

 • De Real Flat™-beeldbuistechnologie geeft levensecht beeld

  De plattere beeldbuis zorgt voor een grotere kijkhoek, terwijl de weerkaatsing wordt verlaagd en zo een mooie beeldweergave oplevert.

 • 100 Hz Digital Scan produceert een minder belastend beeld

  Op traditionele televisies worden beelden weergegeven die 50 keer per seconde (50 Hz) zijn gescand. Het menselijke oog neemt deze frequentie waar als een flikkerend beeld. Bij 100 Hz-toestellen wordt het beeld 100 keer per seconde gescand, zodat er van flikkeringen geen sprake meer is. Digital Scan van Philips verdubbelt het aantal lijnflikkeringen met als resultaat een stabieler beeld dat rustig is voor de ogen.

 • Scan Velocity Modulation (SVM) verbetert de definitie en het contrast

  SVM (Scan Velocity Modulation) varieert de snelheid van de elektronenstraal. Dit levert een fijner, scherper beeld op met een hoger contrast.

 • Virtual Dolby Surround voor een bioscoopachtige geluidservaring

  Virtual Dolby Surround is een verwerkingstechnologie die zorgt voor betere Surround Sound-effecten. Hierdoor lijkt het alsof u naar Dolby Pro Logic luistert zonder dat u hiervoor extra achterluidsprekers nodig hebt. U kunt volledig opgaan in wat er op het scherm gebeurt.

 • Smart Picture en Smart Sound om TV-kijken te personaliseren

  Met de fabrieksinstellingen voor Smart Picture en Smart Sound van Philips kunt u via een knop op de afstandsbediening direct overschakelen op een passende beeld- en audiomodus.

 • 100 pagina's teletekst om snel toegang tot informatie te krijgen

  Teletekst is een standaardsysteem dat wordt uitgezonden door de meeste omroepstations. Het Smart Text-geheugen voor 100 pagina's geeft u supersnel toegang tot informatie.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in