stereo-TV

  stereo-TV

  Verruim uw kijkervaring

  Deze TV heeft een goede beeldkwaliteit met Incredible Surround Sound via twee ingebouwde luidsprekers en is voorzien van Crystal Clear voor betere beelddiepte, gemakkelijk toegankelijke zijaansluitingen en een teletekstgeheugen voor 10 pagina’s. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Verruim uw kijkervaring

met Crystal Clear

 • Blackline FX-beeldbuis voor contrastrijke beelden

  Blackline FX is een Philips-beeldbuis met donker glas voor een beter contrast en sterk gepigmenteerde fosfor voor een grotere helderheid.

 • Crystal Clear voor een verbeterde beelddiepte

  De combinatie van Contrast Plus-technologie en andere kleuraanpassingen maakt van Crystal Clear het ideale instrument voor een verbeterde beelddiepte.

 • Incredible Surround™ voor nog beter audioplezier

  Incredible Surround is een geluidstechnologie van Philips die het geluidsveld drastisch vergroot, waardoor u het geluid echt ondergaat. Incredible Surround werkt met geavanceerde elektronische faseverschuiving, waarmee het geluid links en rechts zo gemixt wordt dat de virtuele afstand tussen de twee luidsprekers wordt vergroot. Deze bredere spreiding vergroot het stereo-effect en zorgt voor een natuurlijkere geluidsdimensie. Met Incredible Surround ervaart u totale surround met een dieper en breder geluid zonder het gebruik van extra luidsprekers.

 • Smart Picture en Smart Sound om TV-kijken te personaliseren

  Met de fabrieksinstellingen voor Smart Picture en Smart Sound van Philips kunt u via een knop op de afstandsbediening direct overschakelen op een passende beeld- en geluidsmodus.

 • 10 pagina's Smart Text voor snelle toegang tot teletekst.

  Teletekst is een standaardsysteem dat wordt uitgezonden door de meeste omroepstations. Het Smart Text-geheugen voor 10 pagina's geeft u supersnel toegang tot informatie.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in