LCD-monitor met LED-achtergrondverlichting

  voor meer informatie, download <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/275c5qhaw_01/275c5qhaw_01_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  voor meer informatie, download here

  LCD-monitor met LED-achtergrondverlichting

  IPS-monitor en Bluetooth-luidspreker in één

  De Philips Moda 2 combineert verbluffend beeld en het gemak van een Bluetooth-luidsprekersysteem in één geraffineerd ontwerp. Stream eenvoudig uw muziek en beantwoord oproepen via het krachtige Bluetooth-luidsprekersysteem en geniet van een optimale ervaring. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Brilliance LCD-monitor met LED-achtergrondverlichting

C-line, 68, 6 cm (27"), Full HD (1920 x 1080) 275C5QHAW/01 Soortgelijke producten zoeken

IPS-monitor en Bluetooth-luidspreker in één

muziek luisteren en bellen op uw werkplek

 • AH-IPS-scherm voor fantastische beelden met brede kijkhoeken

  AH-IPS-scherm voor fantastische beelden met brede kijkhoeken

  AH-IPS-schermen maken gebruik van een geavanceerde technologie waardoor u kunt genieten van een extra brede kijkhoek van 178/178 graden. Hierdoor kunt u het scherm vanuit bijna elke hoek zien. De AH-IPS-schermen bieden, in tegenstelling tot de normale TN-panelen, scherpe beelden met levendige kleuren. Niet alleen ideaal voor het bekijken van foto's, het afspelen van films en het surfen op internet, maar ook voor professionele toepassingen waarbij kleurnauwkeurigheid en constante helderheid zeer belangrijk is.

 • Full HD voor haarscherpe beelden

  Full HD voor haarscherpe beelden

  Het Full HD-scherm heeft een breedbeeldresolutie van 1920 x 1080p. Dit is de hoogste resolutie van HD-bronnen voor de best mogelijke beeldkwaliteit. Het scherm is volledig toekomstbestendig omdat het 1080p-signalen van alle bronnen ondersteunt, waaronder de recentste bronnen zoals Blu-ray en geavanceerde HD-gameconsoles. De signaalverwerking is uitgebreid bijgewerkt om deze veel hogere signaalkwaliteit en resolutie te ondersteunen. Het scherm geeft heldere, trillingsvrije Progressive Scan-beelden met verbluffende kleuren.

 • Minder vermoeide ogen met trillingsvrije technologie

  Minder vermoeide ogen met trillingsvrije technologie

  Door de manier waarop de helderheid wordt aangestuurd op schermen met LED-achtergrondverlichting ervaren sommige gebruikers trillingen op het scherm die vermoeide ogen veroorzaken. Trillingsvrije technologie van Philips biedt een nieuwe oplossing voor het reguleren van de helderheid en het verminderen van trillingen voor meer kijkplezier.

 • Bluetooth voor het draadloos streamen van muziek en telefoongesprekken

  Bluetooth voor het draadloos streamen van muziek en telefoongesprekken

  Ervaar de draadloze vrijheid van Bluetooth-technologie. Koppel uw mobiele apparaat snel naar de monitor van de Bluetooth-luidspreker om eenvoudig uw favoriete muziek af te spelen, of zelfs voor handsfree gesprekken op de luidspreker.

 • Muziek en video's streamen tijdens het opladen met MHL

  Muziek en video's streamen tijdens het opladen met MHL

  Mobile MHL (High Definition Link) is een mobiele audio/video-interface om mobiele telefoons en andere draagbare apparaten rechtstreeks te kunnen verbinden met High Definition-displays. Met een optionele MHL-kabel kunt u uw met MHL compatibele mobiele apparaat aansluiten op dit grote Philips MHL-scherm en zien hoe uw HD-video's tot leven komen met volledig digitaal geluid. Geniet nu niet alleen van uw mobiele games, foto's, films of andere apps op het grote scherm, maar laadt tegelijkertijd uw mobiele apparaat op, zodat u nooit halverwege zonder stroom zit.

 • Edge-to-Edge-glas en een smalle rand voor een naadloos uiterlijk

  Edge-to-Edge-glas en een smalle rand voor een naadloos uiterlijk

  De nieuwe Philips-schermen maken gebruik van de nieuwste technologiepanelen en zijn ontworpen voor een minimalistische uitstraling met een buitenrand van maximaal 2,5 mm dikte. Gecombineerd met een zwarte matrixstrook van circa 3,5 mm in het paneel, zijn de totale afmetingen van de rand beduidend verkleind, voor minimale afleidingen en een maximale kijkgrootte. Het display met ultradunne rand geeft u het gevoel dat u één groot display gebruikt en is speciaal geschikt voor multi-display-installatie of beeldverdeling zoals bij games, grafisch ontwerpen en professionele toepassingen.

 • SmartImage-presets voor eenvoudig optimaliseren van beeldinstellingen

  SmartImage-presets voor eenvoudig optimaliseren van beeldinstellingen

  SmartImage is een exclusieve, geavanceerde technologie van Philips die de inhoud van uw scherm analyseert voor optimale beeldprestaties. In de gebruiksvriendelijke interface kunt u verschillende modi selecteren, zoals Kantoor, Foto, Film, Game, Economisch enz., zodat de weergave altijd optimaal is afgestemd op de toepassing die u gebruikt. Afhankelijk van uw keuze optimaliseert SmartImage op dynamische wijze het contrast, de kleurverzadiging en de scherpte van afbeeldingen en video's voor optimale weergaveprestaties; de modus Economisch biedt opzienbarende energiebesparingen. En dat alles in realtime en met één druk op de knop!

 • SmartContrast voor een diep zwartniveau

  SmartContrast voor een diep zwartniveau

  SmartContrast is een Philips-technologie die het weergegeven beeld analyseert. Kleuren worden automatisch bijgesteld en de intensiteit van de achtergrondverlichting wordt aangepast voor een dynamische verbetering van het contrast bij digitale afbeeldingen, video's of games met donkere kleurtinten. In de modus Economisch worden het contrast en de achtergrondverlichting optimaal ingesteld voor alledaagse kantoortoepassingen en een laag energieverbruik.

 • Krachtige luidsprekers van 7 watt om uw inhoud af te spelen

  Er zijn twee stereoluidsprekers van hoge kwaliteit geïntegreerd in het beeldscherm. Deze kunnen in het zicht naar voren of uit het zicht omlaag, omhoog, naar achteren, enz. gericht zijn, afhankelijk van het model en het ontwerp.

 • SRS WOW HD™ voor spannend, overweldigend geluid

  Op de meeste monitoren geven kleine luidsprekers vaak een zoemend geluid. Philips-monitoren die speciaal zijn afgestemd met SRS WOW HD™, zorgen ervoor dat uw geluid overweldigend en spannend wordt. U zult versteld staan wanneer u het verschil hoort. WOW!

 • Incredible Surround voor een virtueel 5.1-kanaals bioscoopgeluid

  Incredible Surround Sound-technologie produceert een fantastisch meerkanaals Surround-geluid met stereoluidsprekers, ook voor kleine ruimten en zonder een wirwar van snoeren. Dit zorgt voor een indrukwekkend virtueel 5.1-geluid om van overweldigende films en muziek te genieten.

Alle specificaties bekijken
 • Dit Philips-beeldscherm heeft het MHL-certificaat. Als het MHL-apparaat echter niet wordt verbonden of niet correct werkt, raadpleegt u de veelgestelde vragen bij het MHL-apparaat of neemt u rechtstreeks contact op met de leverancier. Het beleid van de fabrikant van het apparaat vereist mogelijk dat u een merkspecifieke MHL-kabel of -adapter moet aanschaffen voor een correcte werking.
 • Optioneel MHL-gecertificeerd mobiel apparaat en MHL-kabel vereist (niet meegeleverd). Neem contact op met de leverancier van uw MHL-apparaat voor compatibiliteit.
 • Energiebesparende stand-by/uit van ErP is niet van toepassing op de MHL-oplaadfunctionaliteit
 • Voor een volledige lijst met MHL-compatibele producten raadpleegt u www.mhlconsortium.org
 • "AH-IPS"-naam/handelsmerk en verwante octrooien voor technologieën zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.
 • SmartResponse-tijd is de optimale waarde van GtG- of GtG (BW)-tests.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in