LCD-breedbeeldmonitor

  LCD-breedbeeldmonitor

  Groot en stijlvol breedbeeldscherm voor optimaal computerplezier

  De 220CW9 is een groot breedbeeldscherm met een oogstrelend ontwerp en allerlei slimme functies. De perfecte keus voor een perfect beeld op uw computer. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Groot en stijlvol breedbeeldscherm voor optimaal computerplezier

 • SmartImage: geoptimaliseerde, gebruiksvriendelijke weergave

  SmartImage: geoptimaliseerde, gebruiksvriendelijke weergave

  SmartImage is een exclusieve combinatie van toonaangevende, door Philips ontworpen technologieën die de inhoud van uw scherm analyseert. Afhankelijk van het door u gekozen scenario verbetert SmartImage op dynamische wijze het contrast, de kleurverzadiging, de scherpte en de tekst van teksttoepassingen, afbeeldingen en video's voor optimale weergaveprestaties. En dat alles in real time en met één druk op de knop.

 • Snelle responstijd van maximaal 2 milliseconden

  Snelle responstijd van maximaal 2 milliseconden

  De GTG-responstijd is de gemiddelde tijd die nodig is voordat een pixel van de ene plek naar de andere is verplaatst. Dit is de gemiddelde overgangstijd tussen verschillende sets met kleuren. Hierbij geldt: hoe sneller, hoe beter, want hoe korter de responstijd, hoe sneller de overgangen en hoe minder zichtbaar de beeldartefacten tijdens de weergave van snel bewegende beelden. De GtG-responstijd is een belangrijk middel om de beeldkwaliteit te meten van multimediacontent, zoals films, video's en games.

 • SmartContrast 12.000:1 voor verbluffende, rijke details in het zwart

  SmartContrast 12.000:1 voor verbluffende, rijke details in het zwart

  Wilt u een plat LCD-scherm met het hoogste contrast en de levendigste beelden? De combinatie van geavanceerde digitale videoverwerking van Philips en de unieke technologie voor het dimmen en verbeteren van de achtergrondverlichting, zorgt voor levendige beelden. SmartContrast verhoogt het contrast met een uitstekend zwartniveau en een nauwkeurige weergave van donkere schaduwen en kleuren. Zo ontstaat een helder, levensecht beeld met een hoog contrast en levendige kleuren.

 • TrueVision: weergaveprestaties van laboratoriumkwaliteit

  TrueVision: weergaveprestaties van laboratoriumkwaliteit

  TrueVision is een toonaangevende testtechnologie van Philips voor het nauwkeurig afstellen van monitoren. Het omvat een uitgebreid proces dat ervoor zorgt dat de weergaveprestaties van monitoren voldoen aan een norm die vier keer zo streng is als de norm die Microsoft hanteert bij Vista. De norm is van toepassing op alle monitoren die de fabriek verlaten en wordt dus niet slechts steekproefsgewijs toegepast. Philips is het enige bedrijf dat zoveel moeite doet om ervoor te zorgen dat elke nieuwe monitor voldoet aan dit hoge niveau van kleurcorrectheid en beeldkwaliteit.

 • De tweevoudige ingang herkent VGA-signalen en digitale DVI-signalen

  De tweevoudige ingang herkent VGA-signalen en digitale DVI-signalen

  Aansluitingen die zowel analoge VGA-signalen als digitale DVI-signalen kunnen weergeven.

 • Met een druk op de knop schakelt u tussen breedbeeld en de beeldverhouding 4:3

  Met een druk op de knop schakelt u tussen breedbeeld en de beeldverhouding 4:3

  Automatisch beeldformaatbeheer van Philips is een knop waarmee u schakelt tussen de beeldverhouding 4:3 en de breedbeeldmodus en terug. Zo wordt de beeldverhouding aangepast aan de weergave, zodat u kunt werken met brede documenten zonder te hoeven scrollen. Ook kunt u breedbeeldmedia weergeven in de breedbeeldmodus en inhoud met een formaat van 4:3 weergeven zonder storingen.

 • USB-poort voor een eenvoudige aansluiting van randapparatuur

  USB-poort voor een eenvoudige aansluiting van randapparatuur

  Via de USB-poort kan de gebruiker eenvoudig Plug & Play-multimedia-apparaten zoals USB-geheugenapparaten, camera's, draagbare HDD's, webcams, PDA's, printers en vele andere apparaten met een USB-aansluiting aansluiten. Via de handige USB 2.0-poort op de monitor kunnen USB 2.0-signalen worden doorgevoerd naar de computer. Houd er rekening mee dat apparaten zoals camera's en HDD's mogelijk afzonderlijk moeten worden ingeschakeld, omdat deze meer voeding nodig hebben dan de USB-poort op de monitor kan leveren.

 • DVI-D-ingang en HDCP-ondersteuning

  High-Bandwidth Digital Content Protection (HDCP) is een techniek voor kopieerbeveiliging die is ingebouwd in de DVI-aansluiting. Deze techniek gaat het illegaal kopiëren van beeld- en geluidsmateriaal tegen. Met HDCP speelt u beveiligde media af, zoals films en concerten. Aan de hand van het signaal wordt bepaald of een exemplaar legaal is en wordt voorkomen dat illegale media worden afgespeeld.

 • Zonder gedoe uw weergave-instellingen afstemmen met SmartControl II

  SmartControl II is monitorsoftware met een gebruiksvriendelijke scherminterface waarmee u gemakkelijk de resolutie, kleurinstellingen en andere weergave-instellingen kunt definiëren. Tevens kunt u instellingen opgeven voor bijvoorbeeld helderheid, contrast, klok en fase, positie, RGB, witpunt en (voor modellen met ingebouwde luidsprekers) volume-aanpassingen.

 • Glanzende afwerking - een sieraad in uw huis

  Een aantrekkelijke, elegante, glanzende afwerking die perfect past in uw interieur.

 • Voldoet aan TCO '06, de standaard voor veiligheid en visuele ergonomie

  TCO '06 - monitoren voldoen aan de ergonomische richtlijnen en milieu- en gezondheidsnormen voor multimediaschermen die zijn opgesteld door TCO - de Zweeds vakvereniging voor professionals; TCO '06, de strengste normen ooit, bevat eisen voor visuele ergonomie in multimediaschermen, waaronder gezondheidsoverwegingen en andere functies die schermen van goede kwaliteit kenmerken. Schermspecificaties die voldoen aan TCO '06 moeten voldoen aan de TCO '06-normen voor visuele ergonomie, emissies en energiebesparing of deze normen overschrijden.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in