TV

  Verruim uw kijkervaring

  Deze TV heeft een goede beeldkwaliteit en monogeluid, en beschikt tevens over een Smart Picture-regeling voor meer kijkplezier, gemakkelijk toegankelijke aansluitingen aan de voorzijde en een teletekstgeheugen voor 1 pagina. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Verruim uw kijkervaring

met Crystal Clear

 • Black Matrix-beeldbuis voor beter contrast

  De Black Matrix-beeldbuis levert afbeeldingen met een hoger contrast, zelfs bij daglicht.

 • Crystal Clear voor een verbeterde beelddiepte

  De combinatie van Contrast Plus-technologie en andere kleuraanpassingen maakt van Crystal Clear het ideale instrument voor een verbeterde beelddiepte.

 • Plug & Play zorgt voor een eenvoudigere installatie

  Met Plug & Play installeert u nieuwe componenten zonder technische analyses of complexe procedures te hoeven uitvoeren. Gewoon even aansluiten en het werkt!

 • Smart Picture en Smart Sound om TV-kijken te personaliseren

  Met de fabrieksinstellingen voor Smart Picture en Smart Sound van Philips kunt u via een knop op de afstandsbediening direct overschakelen op een passende beeld- en audiomodus.

 • Teletekst biedt een rijke bron van informatie

  Teletekst is een communicatiesysteem dat wordt uitgezonden door de meeste omroepstations in Europa en bevat allerlei soorten informatie. Deze informatie kan alleen worden bekeken via apparaten met een teletekst-decoder.

 • Snelle aansluiting door stereo AV en hoofdtelefoon aan de voorzijde

  Met de aansluitingen voor stereo AV en hoofdtelefoon aan de voorzijde kan externe apparatuur voor audio, video, games en camera's snel worden aangesloten. Zo wordt het heel gemakkelijk om van extra audio te genieten en helemaal op te gaan in een spel.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in