LCD-monitor

  LCD-monitor

  de slimme manier om uw productiviteit te verhogen

  Productiviteit loont! Professionals vertrouwen op het grote scherm van de 200P6IG voor een uitstekende weergave van populaire videoformaten en een ergonomisch ontwerp. De remote asset functie draagt bij aan een optimaal rendement op uw investering. Het toestel is loodvrij uit zorg voor het milieu. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

de slimme manier om uw productiviteit te verhogen

 • UXGA-resolutie van 1600 x 1200 voor een scherpere weergave

  Bij grafische monitoren geeft de schermresolutie het aantal stippen (pixels) op het hele scherm weer. Een scherm met bijvoorbeeld 1600 x 1200 pixels kan op alle 1200 lijnen 1600 stippen weergeven, wat neerkomt op een totaal van ongeveer 2 miljoen pixels. Hierdoor verbetert de schermprestatie en is de kleurweergave nauwkeuriger.

 • Drie ingangen voor een maximale flexibiliteit van het scherm

  Met een drievoudige ingang kunnen digitale en analoge signalen worden weergegeven. Een monitor met drievoudige ingang heeft één D-Sub-aansluiting (VGA) en één DVI-I-aansluiting. De DVI-aansluiting accepteert een digitale of een analoge signaalinvoer via een optionele adapter voor een maximale weergaveflexibiliteit en de 'garantie' van uw verouderde monitor.

 • Responstijd van 16 ms (aan-uit): betere weergave van tekst en afbeeldingen

  Responstijd (aan-uit) is de tijd die een vloeibare kristallen cel nodig heeft om achtereenvolgens van actief (zwart) naar inactief (wit) te gaan, en vervolgens weer terug naar actief (zwart). Dit wordt gemeten in milliseconden. Sneller is beter: hoe lager de getallen, hoe sneller de overgangen en hoe minder zichtbaar de beeldartefacts bij de weergave van de overgang van tekst en afbeeldingen. Responstijd (aan-uit) is zeer belangrijk bij het weergeven van zakelijke content zoals documenten, grafieken en foto's.

 • Geef meer afbeeldingen en gegevens zonder te bladeren

  Het weergavegebied is het zichtbare gedeelte van een monitorscherm dat beschikbaar is voor het tonen van gegevens.

 • 90 graden schermrotatie en intelligent kabelbeheer

  De Super Ergo Base is een monitorvoet met ergonomisch kijkcomfort en een intelligent kabelbeheersysteem. De gebruiksvriendelijke voet is in hoogte en hoek verstelbaar en heeft een kantel- en zwenkfunctie voor een maximaal comfort, om de fysieke ongemakken van een lange werkdag te verzachten. Het intelligente kabelbeheersysteem zorgt ervoor dat de kabels minder snel in de knoop raken zodat uw werkplek er netjes en professioneel uitziet.

 • Ingebouwde luidsprekers voor audio, geen rommel op uw bureau

  De luidsprekers zijn geïntegreerd in een weergaveapparaat.

 • Onafhankelijke audiofunctie voor efficiënte netmeetings

  Ingebouwde geavanceerde firmware die audio zelfs uitvoert als er geen video-invoer is.

 • Weergave van meerdere videobronnen: S-Video en CVBS

  Stekkers voor de signaalinvoer van twee videobronnen: S-video en CVBS

 • Geeft PC-gegevens weer in een venster terwijl u een video of TV kijkt

  PIP maakt het mogelijk naar een klein televisie- of videovenster te kijken op een geselecteerde plek in het TV-scherm.

 • Compatibiliteit met SmartManage maakt middelenbeheer voor LAN's mogelijk

  SmartManage is een systeem dat de status van weergaveapparaten controleert, beheert en test, en ondersteuning op afstand biedt aan gebruikers die problemen ondervinden - en dat allemaal over een LAN.

 • Het loodvrij ontwerp is beter voor het milieu

  Producten met een loodvrij scherm worden ontworpen en gemaakt in overeenstemming met de strenge RoHS-normen (European Community Restriction of Hazardous Substances) van de EU. Deze normen beperken het gebruik van lood en andere gevaarlijke stoffen die schadelijk zijn voor het milieu.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in