LCD-monitor

  LCD-monitor

  vormgeving en prestaties, daar draait het om!

  De ultieme monitor die perfect bij uw levensstijl past! LightFrame™ Digital Reality maakt multimedia tot een waar avontuur en de coole, innovatieve vormgeving geeft hem net dat beetje extra. De Philips 190X6 levert verbluffende prestaties! Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

vormgeving en prestaties, daar draait het om!

 • De tweevoudige ingang herkent VGA-signalen en digitale DVI-signalen

  De tweevoudige ingang herkent VGA-signalen en digitale DVI-signalen

  Aansluitingen die zowel analoge VGA-signalen als digitale DVI-signalen kunnen weergeven.

 • USB-poort voor een eenvoudige aansluiting van randapparatuur

  USB-poort voor een eenvoudige aansluiting van randapparatuur

  Universal Serial Bus of USB is een standaardprotocol voor het koppelen van PC's aan randapparatuur. USB is de populairste manier geworden om randapparatuur op een computer aan te sluiten vanwege de hoge snelheid en de lage kosten. Een poort op een monitor recht in het gezichtsveld van de gebruiker betekent eenvoudige, snelle connectiviteit voor USB-apparaten op een handige plek. (Ondersteuning voor USB 2.0 is afhankelijk van de USB-configuratie van uw computer. Uw monitor is compatibel met USB 2.0 als deze is aangesloten op een PC met ondersteuning voor USB 2.0)

 • LightFrame™ DR voor optimale schermweergave

  LightFrame™ Digital Reality is een geïntegreerde software- en hardwareoplossing voor hoogwaardige Philips-monitoren waarmee de kwaliteit van het beeld op een snelle en makkelijke manier kan worden verbeterd.

 • Voldoet aan ISO 13406-2 klasse I, scherm zonder defecte pixels

  Heldere en donkere pixels in een LCD-scherm zijn defecte pixels. Sommige fabrikanten beschouwen heldere en donkere pixels in een LCD-scherm nog steeds als een onvermijdelijke productiefout. Philips is het daar niet mee eens. De monitoren van Philips voldoen aan ISO-norm 13406-2 Class 1 en bij de productie worden defecten in het LCD-scherm niet getolereerd. Dit wordt bewezen door Perfect Panel™-garantie van Philips waarmee u wereldwijd recht hebt op reparaties of vervanging van een LCD-monitor als deze ook maar één defecte heldere of donkere pixel heeft.

 • Snelle responstijd van 8 ms (aan-uit): geweldige weergave tekst/afbeeldingen

  Responstijd (aan-uit) is de tijd die een vloeibare kristallen cel nodig heeft om achtereenvolgens van actief (zwart) naar inactief (wit) te gaan, en vervolgens weer terug naar actief (zwart). Dit wordt gemeten in milliseconden. Sneller is beter: hoe lager de getallen, hoe sneller de overgangen en hoe minder zichtbaar de beeldartefacts bij de weergave van de overgang van tekst en afbeeldingen. Responstijd (aan-uit) is zeer belangrijk bij het weergeven van zakelijke content zoals documenten, grafieken en foto's.

 • SXGA-resolutie van 1280 x 1024 voor een scherper beeldweergave

  Bij grafische monitoren geeft de schermresolutie het aantal stippen (pixels) op het hele scherm weer. Een scherm met bijvoorbeeld 1280 x 1024 pixels kan op alle 1024 lijnen 1280 stippen weergeven, wat neerkomt op een totaal van ongeveer 1,3 miljoen pixels.

 • Innovatief, hypermodern ontwerp met allure!

  Een exclusief ontwerp dat soepele, vloeiende lijnen als van moderne sculpturen combineert met hypermodern materiaal en technische snufjes. Kortom, een monitor met allure!

 • Hypermoderne SmartTouch-toetsen

  SmartTouch-toetsen zijn intelligente, ultra-responsieve, aanraakgevoelige pictogrammen in plaats van knoppen die uitsteken. SmartTouch-toetsen reageren op de lichtste aanraking en schakelen dan bijv. uw monitor in of maken het beeld helderder met behulp van SmartImage Lite. Bij activering lichten de SmartTouch-pictogrammen op, om aan te geven dat uw opdrachten worden uitgevoerd.

 • Geniet van een multimedia-ervaring via de ingebouwde luidsprekers

  De luidsprekers zijn geïntegreerd in een weergaveapparaat.

 • De ingebouwde stroomvoorziening maakt externe voedingsadapters overbodig

  De stroomvoorziening is hierbij ingebouwd in de behuizing van het weergaveapparaat en vervangt een grote, externe voedingsadapter.

 • Beluister muziek van externe audioapparaten, zelfs als de computer uitstaat

  Geavanceerde ingebouwde software geeft ook zonder videosignaal audio van externe apparaten weer, o.a. van walkmans, discmans en MP3-spelers.

 • Orden uw kabels met CableGuide en houd uw ruimte netjes

  Een handige set kabelgeleiders aan de achterzijde van Philips-monitoren houdt kabels netjes uit elkaar en helpt zo uw ruimte op orde te houden.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in