TV/DVD-combinatie

  DVD Video

  TV/DVD-combinatie

  Verruim uw kijkervaring

  Deze coole Real Flat TV heeft een ingebouwde DVD/CD/MP3-speler en 2 luidsprekers en is de ideale keuze voor films, omdat op dit televisietoestel DVD's kunnen worden afgespeeld met stereogeluid. De Smart Picture-instellingen dragen bij aan nog meer kijkplezier. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Verruim uw kijkervaring

met deze geïntegreerde TV/DVD-speler

 • De Real Flat™-beeldbuistechnologie geeft levensecht beeld

  De plattere beeldbuis zorgt voor een grotere kijkhoek, terwijl de weerkaatsing wordt verlaagd en zo een mooie beeldweergave oplevert.

 • Crystal Clear voor een verbeterde beelddiepte

  De combinatie van Contrast Plus-technologie en andere kleuraanpassingen maakt van Crystal Clear het ideale instrument voor een verbeterde beelddiepte.

 • NICAM Digital Stereo voor een scherp en helder stereogeluid

  In bepaalde landen, zoals het Verenigd Koninkrijk en België, worden TV-programma's uitgezonden in digitaal NICAM-stereogeluid. Dit geluid is van CD-kwaliteit en heeft vrijwel geen last van ruis of signaalverzwakking. Het werkt met uitzendingen in mono, stereo en Dolby Pro Logic. De ingebouwde tuner kan het NICAM-signaal decoderen.

 • Voor het afspelen van Foto-CD's op de TV i.p.v. de PC

  Een foto-CD bevat digitale foto's in JPEG-formaat. De meeste DVD-spelers en DVD-recorders van Philips ondersteunen foto-CD's. Dit geldt zowel voor zelfgemaakte CD's als CD's van de fotograaf.

 • 10 pagina's Smart Text voor snelle toegang tot teletekst.

  Teletekst is een standaardsysteem dat wordt uitgezonden door de meeste omroepstations. Het Smart Text-geheugen voor 10 pagina's geeft u supersnel toegang tot informatie.

 • Stereo AV en hoofdtelefoonaansluiting (zijkant)

  Met de aansluitingen voor stereo AV en hoofdtelefoon aan de zijkant kan externe apparatuur voor audio, video, games en camera's snel worden aangesloten. Zo wordt het heel gemakkelijk om van extra audio te genieten en helemaal op te gaan in een spel.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in