TV-/DVD-combinatie

  DVD Video

  TV-/DVD-combinatie

  Verruim uw kijkervaring

  DVD-integratie is nu ook mogelijk bij kleine TV's! Deze 35 cm TV heeft een ingebouwde DVD-/CD-/MP3-speler en twee luidsprekers en is de ideale keuze voor films, omdat hij DVD's kan afspelen met stereogeluid. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Verruim uw kijkervaring

met deze geïntegreerde TV DVD

 • Black Hibri-beeldbuis voor schitterende kleuren

  Black HiBri is een TV-technologie die wordt toegepast op de Philips-televisies met klein scherm om die apparaten te voorzien van mooie kleuren.

 • Voor het afspelen van Foto-CD's op de TV i.p.v. de PC

  Een foto-CD bevat digitale foto's in JPEG-formaat. De meeste DVD-spelers en DVD-recorders van Philips ondersteunen foto-CD's. Dit geldt zowel voor zelfgemaakte CD's als CD's van de fotograaf.

 • Teletekst biedt een rijke bron van informatie

  Teletekst is een communicatiesysteem dat wordt uitgezonden door de meeste omroepstations in Europa en bevat allerlei soorten informatie. Deze informatie kan alleen worden bekeken via apparaten met een teletekst-decoder.

 • Stereo AV en hoofdtelefoonaansluiting (zijkant)

  Met de aansluitingen voor stereo AV en hoofdtelefoon aan de zijkant kan externe apparatuur voor audio, video, games en camera's snel worden aangesloten. Zo wordt het heel gemakkelijk om van extra audio te genieten en helemaal op te gaan in een spel.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in