TV

  Verruim uw kijkervaring

  De ideale keuze voor de slaap- of kinderkamer! Deze TV heeft een beeld met hoog contrast en geluid van goede kwaliteit en beschikt tevens over Smart Picture, Smart Sound, sleeptimer en gemakkelijk toegankelijke aansluitingen aan de voorzijde. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Verruim uw kijkervaring

met Crystal Clear

 • Black Hibri-beeldbuis voor schitterende kleuren

  Black HiBri is een TV-technologie die wordt toegepast op de Philips-televisies met klein scherm om die apparaten te voorzien van mooie kleuren.

 • Crystal Clear voor een verbeterde beelddiepte

  De combinatie van Contrast Plus-technologie en andere kleuraanpassingen maakt van Crystal Clear het ideale instrument voor een verbeterde beelddiepte.

 • Plug & Play zorgt voor een eenvoudigere installatie

  Met Plug & Play installeert u nieuwe componenten zonder technische analyses of complexe procedures te hoeven uitvoeren. Gewoon even aansluiten en het werkt!

 • Smart Picture en Smart Sound om TV-kijken te personaliseren

  Met de fabrieksinstellingen voor Smart Picture en Smart Sound van Philips kunt u via een knop op de afstandsbediening direct overschakelen op een passende beeld- en audiomodus.

 • Teletekst biedt een rijke bron van informatie

  Teletekst is een communicatiesysteem dat wordt uitgezonden door de meeste omroepstations in Europa en bevat allerlei soorten informatie. Deze informatie kan alleen worden bekeken via apparaten met een teletekst-decoder.

 • Snelle aansluiting door stereo AV en hoofdtelefoon aan de voorzijde

  Met de aansluitingen voor stereo AV en hoofdtelefoon aan de voorzijde kan externe apparatuur voor audio, video, games en camera's snel worden aangesloten. Zo wordt het heel gemakkelijk om van extra audio te genieten en helemaal op te gaan in een spel.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in