Thin client met LCD-scherm

  Thin client met LCD-scherm

  De slimme manier om in contact te blijven

  De draadloze ProScribe-schermen zijn het ideale hulpmiddel in omgevingen met mobiele professionals. Het touchscreen, de hoge duurzaamheid en de draadloze connectiviteit zorgen voor een flinke productiviteitsboost. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

De slimme manier om in contact te blijven

 • Direct in- en uitschakelen

  Met direct inschakelen wordt het systeem uit de slaapstand gehaald en hebt u direct toegang tot toepassingen; u hoeft niet te wachten tot het systeem is opgestart.

 • Intelligent stroombeheer zorgt voor een lager verbruik

  Bij intelligent stroombeheer worden energiezuinige technologieën toegepast om het energieverbruik omlaag te brengen en de totale kosten van eigendom drastisch te verminderen.

 • SVGA-resolutie van 800 x 600 voor een scherpere weergave

  Bij monitoren geeft de schermresolutie het aantal stippen (pixels) op het hele scherm weer. Een scherm met bijvoorbeeld 800 x 600 pixels kan op alle 600 lijnen 800 stippen weergeven, wat neerkomt op een totaal van ongeveer 600.000 pixels. SVGA heeft een resolutie van 640 x 480 of 800 x 600 pixels.

 • Gebruikersinterface op handig touchscreen

  Een monitorscherm dat reageert op druk, bijvoorbeeld aanraking door een vinger.

 • Licht en ontworpen voor draagbaarheid

  Dit product is ontworpen om het gemakkelijk te kunnen meenemen. Overbodig gewicht is bij het ontwerp uitgesloten.

 • Voldoet aan de strenge IP53-norm voor waterbestendigheid

  De IP53-norm voor waterbestendigheid vereist afsluiting van het oppervlak aan de voor- en achterkant, rechter- en linkerkant en de boven- en onderkant, zodat er geen onderdelen aan vocht kunnen blootstaan.

 • Ontworpen om valbestendig te zijn tot op hoogten van 90 cm

  Het valbestendige ontwerp omvat speciale mechanische frames en beschermingsmateriaal waarmee het apparaat robuust genoeg is om de schok te doorstaan die optreedt bij een verticale val van 90 cm op een betonnen oppervlak. Zo is het apparaat goed beschermd tegen ongelukjes die bij alledaags gebruik kunnen gebeuren.

 • 802.11b WLAN voor draadloze toegang tot gegevens in real-time

  Een draadloos lokaal netwerk dat voldoet aan de nieuwe norm voor WLAN-apparatuur (Wireless Local Area Network) en met een bandbreedte van 2,4 GHz met nominale doorvoer van 11 Mbps.

 • Draadloos WAN uitbreidbaar voor gebruik buitenshuis

  CDMA of Code Division Multiple Access is een breedspectrum digitaal GSM-radiosysteem dat gebruikmaakt van discrete codes om gebruikers te herkennen.

 • Geen configuratie nodig voor draadloze mobiliteit

  Een WLAN-hulpprogramma detecteert de beschikbare draadloze toegangspunten en geeft deze weer. Zo hebt u met een tik verbinding met het gewenste beschikbare netwerk en naadloze WLAN-integratie bij projecten.

 • MS RDP en Citrix ICAA voor serverafhankelijke architectuur

  Remote Desktop Protocol: presentatieserviceprotocol dat de invoer/uitvoer regelt tussen een Windows Terminal-client en de Windows Terminal-server. Het Citrix ICA-protocol (Independent Computing Architecture) is een snelle, betrouwbare, veilige en beheersbare manier om de eindgebruiker met bepaalde toepassingen te laten werken.

 • Optionele beveiligingsondersteuning voor gegevensprivacy met Cisco LEAP

  LEAP is een door Cisco Systems ontworpen verificatieprotocol voor gegevensbeveiliging.

 • MS Windows CE.NET, aanpasbaar voor verticale toepassingen

  MS Windows CE.NET is een ingebouwd real-time besturingssysteem voor slimme, kleine modulaire apparaten voor de ontwikkeling van toepassingen die voldoen aan specifieke behoeften.

 • Programmeerbare sneltoetsen voor de meestgebruikte toepassingen

  Sneltoetsen zijn programmeerbare hardwareknoppen waarmee u snel uw favoriete toepassingen kunt openen.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in