Catwalkkrullen

Stap 1

 

Maak in het gewassen en geföhnde haar een lage zijscheiding die begint bij de binnenste rand van de wenkbrauw en eindigt bij de buitenste rand van de wenkbrauw.

Stap 1

Stap 2

 

Breng styling mousse aan op het haar en föhn het grotendeels droog met behulp van een paddle brush, waarmee u het haar bovenop over de voorkant van uw hoofd borstelt, zodat het plat ligt.

Stap 2

Stap 3

 

Steek het haar vast op het hoofd, met uitzondering van een gedeelte van pakweg 4 cm aan de onderkant. Wikkel een lok haar om de krultang met de wortel van het haar het dichtst bij de basis van de krultang en de punten van het haar bij de top.

Stap 3

Stap 4

 

Maak de clip los en krul het volgende gedeelte van het haar op dezelfde manier. Ga zo door naar boven en wissel de grootte van de gedeelten die u krult af - krul een deel dichter bij de basis van de staaf en een deel dichter bij de top, voor een natuurlijk en speels resultaat.

Stap 4

Stap 5

 

Wanneer u bij het bovenste deel van het haar bent aanbeland, krult u alleen vanaf wenkbrauwhoogte naar beneden, zodat de kruin steil blijft. Wikkel de krullen rondom het gezicht naar binnen in plaats van naar buiten, dat geeft een zacht effect.

Stap 5

Stap 6

 

Borstel het onderste deel van de krullen uit met een zachte borstel, strijk het haar bovenop glad en verstevig met haarlak.

Stap 6

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.